• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

nly26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
178
1
96
İstanbul
Brezilya fönü yaptırmak istiyorum, uzman yorumları çok iyi ancak yaptıranlar ne düşünüyor merak ediyorum:97: pahalı bir işlem sonuçta iyi araştırmak lazım :82:Kıvırcık Saçlılara Müjde!!!!
Kıvırcık saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz! Nasıl mı?

Kıvırcık saçlar dümdüz olabilir mi??? Evet, hem de 8 ay boyunca dümdüz kalabilir, üstelik de saçlarınızı hiç yıpratmaz. Hatta eskisinden daha parlak ve sağlıklı olurlar. Bu işlemin adı Straight Therapy.

Termal düzleştirici ile saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz olabilir.Yıkansa da hiçbir şekilde bozulmayan bu ürün salonumuzda özel eğitim almış ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle uygulanmaktadır. Bu ürün sayesinde sizde Kıvırcık saçlarınızdan 8 boyunca kesin olarak kurtulabilirsiniz.

Kuaföre sordum bilgi almak için: İşlem görmemiş saçta iyi sonuç veriyormuş ancak, boyalı ya da açılmış saçlarda yıpranma hatta kopmalara yol açıyormuş...

bunu iki arkadasim yaptirdi ve süper oldu, kizlarin saçlari kivircikti ve dümdüz birde parlak oldu. yalniz sacinda boya varsa eger o boya akiyormus galiba yani boyali olmamasi gerekiyor. birde birkaç gün saçini yikayamiyor, tokada takamiyorsun. arkadaslarimdan biri bi aksam toka takip dolastigi için (2. gün) hafif yeri belli oluyordu dalga seklinde. yani tamamen dogal seyler kullaniyorlarmis, o yüzden yipranacagini sanmiyorum saçlarinin.

internette bi fırsat vardı satın aldım ilk randevu alabildiğim gün Uğurkan kuaförde yaptırıcam sonucu çok merak ediyorum :26:
saçım röfleden dolayı çok işlem görü en koyu remge boyadım kışı böyle geçirecektim ama kalitesi çok düştü saçımın bakalım ne olacak:37:

bunu iki arkadasim yaptirdi ve süper oldu, kizlarin saçlari kivircikti ve dümdüz birde parlak oldu. yalniz sacinda boya varsa eger o boya akiyormus galiba yani boyali olmamasi gerekiyor. birde birkaç gün saçini yikayamiyor, tokada takamiyorsun. arkadaslarimdan biri bi aksam toka takip dolastigi için (2. gün) hafif yeri belli oluyordu dalga seklinde. yani tamamen dogal seyler kullaniyorlarmis, o yüzden yipranacagini sanmiyorum saçlarinin.

ilk üç gün toka takılmaycak yıkanmayacakmış, bende 1 hafta yıkamayıveririm o ka:50:dar para vericem sonuçta :78:

saçlarinin daha saglikli görüneceginden eminim ama boyan neolacak bilemiyorum, bu fönden sonra yeniden boyamak zorunda kalabilirsin saçlarini :44:

Kızlar Straight Therapy kaliteli ürünlerle yapılan hassas bir defrize işlemidir, brezilya fönü keratinle yapılan farklı bir işlem...karşılaştırmak gerekirse, Straight Therapy modası geçmek üzere olan bir yöntemdir ve boyalı incelmiş saçlarda problem yaratır, brezilya fönünde ise keratin baz alındığı için yıpranmış saçlardaStraight Therapy kadar problem yaratmaz...Her halukarda sağlıklı saçlara sahip olanların yaptırmasında sakınca yok fakat işlem görmüş saçlarda her iki işlemde riskli...ayrıca etkisi böyle söylendiği gibi 8 ay değil her iki işlem içinde 4 ay civarı...

Son düzenleme:
Kızlar Straight Therapy kaliteli ürünlerle yapılan hassas bir defrize işlemidir, brezilya fönü keratinle yapılan farklı bir işlem...karşılaştırmak gerekirse, Straight Therapy modası geçmek üzere olan bir yöntemdir ve boyalı incelmiş saçlarda problem yaratır, brezilya fönünde ise keratin baz alındığı için yıpranmış saçlardaStraight Therapy kadar problem yaratmaz...Her halukarda sağlıklı saçlara sahip olanların yaptırmasında sakınca yok fakat işlem görmüş saçlarda her iki işlemde riskli...ayrıca etkisi böyle söylendiği gibi 8 ay değil her iki işlem içinde 4 ay civarı...

canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda

canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda

Tatlım saçların çok kıvırcık değildi sanırım yoksa dipler kıvır uçlar düz oluyor, problem orda :)

valla kadıköy wella kuaförde 300 tl ye yapıolar ama cesaret edemedim ki saçıma bişi olur die ya ztn çok kuru ve uçları yanık :( brezilya fönü saça aynı zamanda bakım yapıyo ama iyi blen biri yapmalı.....

Ne oldu ki saçlarına, neden keçe gibi?

saçlarımı yıllardır platin sarı kullanıyordum çok yıprandı diye sarıdan vazgeçtim kuaförüm saçımı bakır yaptı meğer sarıdan daha çok yıpratıyormuş saçı resmen keçe oldu şuanda koyu kahve yani doğal halinde renkten çok memnunum ama fönsüz tam bir felaket:37:

valla kadıköy wella kuaförde 300 tl ye yapıolar ama cesaret edemedim ki saçıma bişi olur die ya ztn çok kuru ve uçları yanık :( brezilya fönü saça aynı zamanda bakım yapıyo ama iyi blen biri yapmalı.....

saça keratin yüklemesi yapıyorlarmış çok araştırdım asıl amaç bakım zaten.
bende internette kampanya vardı uğurkan 400tl den 140 a indirmişti o gün satın aldım ilk fırsatta da gidicem. iyi bir salon ama umarım bu konuda da iyidirler:nazar:

Bende ablamla birlikte aldım şu internet fırsatlarıyla , 159 a , gidicez bizde , gerçi kıvırcık değil bizimkiler dalgalı ama genede dümdüz olması ve bakımlı parıl parıl olmasını kim istemez , diplerden kıvırcıkta gelmiceği için baya kullanabiliriz 1 seneye yakın diye düşünüyorum , zararını gören yok yorumlardan anladığım kadarıyla çok sevindim , ama benim kendi saçlarım kumral , biraz rengini açmak istedim ama kuaför yüzünden resmen iğrenç bi sarıya döndü , neyse bende orta kumral ve koyu kumralı karıştırtıp tekrar boyattım ve istediğim kendi rengime ulaştım , ancak boya akmaya başladı tabiki rengi oldu gene karamel gibi bişey , ben kendi saçıma boyatmak istiyorum gene , uzun lafın kısası sizce brezilya fönünden önce mi boyatayım sonra mı ??

Bende ablamla birlikte aldım şu internet fırsatlarıyla , 159 a , gidicez bizde , gerçi kıvırcık değil bizimkiler dalgalı ama genede dümdüz olması ve bakımlı parıl parıl olmasını kim istemez , diplerden kıvırcıkta gelmiceği için baya kullanabiliriz 1 seneye yakın diye düşünüyorum , zararını gören yok yorumlardan anladığım kadarıyla çok sevindim , ama benim kendi saçlarım kumral , biraz rengini açmak istedim ama kuaför yüzünden resmen iğrenç bi sarıya döndü , neyse bende orta kumral ve koyu kumralı karıştırtıp tekrar boyattım ve istediğim kendi rengime ulaştım , ancak boya akmaya başladı tabiki rengi oldu gene karamel gibi bişey , ben kendi saçıma boyatmak istiyorum gene , uzun lafın kısası sizce brezilya fönünden önce mi boyatayım sonra mı ??

hangisinden aldınız? ben uğurkandan almıştım en azından bildiğim bir yer diye:nazar:
ben 15 ocakta yaptırıcam fotoğraflarıyla birlikte palaşıcam sizde sonucu yazarsanız sevinirim:nazar:

hangisinden aldınız? ben uğurkandan almıştım en azından bildiğim bir yer diye:nazar:
ben 15 ocakta yaptırıcam fotoğraflarıyla birlikte palaşıcam sizde sonucu yazarsanız sevinirim:nazar:

15 inde aldım bende :) , Hairium bizim gitceğimiz kuaför , alsancakta , bizde araştırdık iyi bi yer die duyduk inş güzel olur :)

kadıköy wella kuaförde yaptıran yokmu ya 300 tl miş fiyat iyi garantide veriolar ama korkuorm yınede ya :( kızlar yorumlarınızı beklıorz yaptırınca......

merhaba kızlar foruma yeni katıldım..Sırf merak edenleri bu fön hakkında bilgilendirmek için çünkü bende çok merak ediyordum yaptırmadan..Öncelikle Grupanya fırsatlarından aldığım 149tl tutarında bir föndü. Kuaför izmir alsancak da HAİRİUM yani kuaför kursadTı.Kuaförün yerini buldum.Girdiğimde ilk intiba hemen vazgeçmeliyim burası da ne böyle oldu..Çünkü çok basit bir salonu var 4 sandalye ve basit bir yer o bildiğimiz lüks kuaförlerden değil.Önce saçlarımı yıkadılar,Ardından güzelce kurutup fönlediler.fönden sonra aynı boya yapar gibi aşağıdan yukarıya doğru tutam tutam NK DANDE NANO KERATİN markalı ürün sürüldü.Ve 35-40 dakika civarında saçta beklettiler.Süre bitince maşalamaya geldi sıra.Yine saçları ayırıp maşa yapıldı. Saçlar 4 gün yıkanmayacak nasıl dayanacağımı bilmiyorum çünkü ben bu konuda çok hassasım..Ha birde bir saç kremi aldım onlardan çünkü ürün tanıtımı da yapıyorlar benim şampuanım falan var o yüzden yalnızca spa özellikli bir krem aldım ürünün internette fiyatı 35 lira ben kuaförden 45 liraya aldım.275ml.şampuanlarda internette 25 lira kuaförde 40 liraymış. Memnun kaldım açıkçası suan saçlarım pırasa gibi dümdüz kendimde bozulan yer olursa üzerinden maşa ile geçiveriyorum sorun kalmıyor Ama asıl önemli olan 4 gün sonra saçlar yıkanıp kuruyunca ne olacak? Bunun da cevabını inşallah Pazartesi günü yazarım:42:

Back
X