- 27 Kasım 2012
- 90
- 2
- Konu Sahibi negrohaven
merhaba arkadaşlar.ben brezilya fönü ile ilgili bilgi ararken bu siteye rastladım ve üye oldum. yardımcı olursanız sevinirim. saçlarım ince telli,röfleli,kıvırcık ve omuzlarımda. malum saç ince telli olunca ve bir de röfleli olunca ister istemez yıprandı. saçlarımı düz kullanmayı sevdiğimden dolayı haftada 2 kere philips düzleştirici ile düzleştiriyorum. işin içine düzleştirici de eklenince saçlarım kopmaya başladı. saçlarıma bakım yapayım düzleştirmeyeyim diyorum ama böyle gezmek de beni mutsuz ediyor.yani saçımı düz görmeyi seviyorum. 2 arkadaşım aynı kuaförde BREZİLYA fönü yaptırmış.ilk yaptıran arkadaşım ile bu gün konuştum. onun saçları fönden önce ince telli ve dalgalıymış.bana brezilya fönünün aslında keratin yüklü bir bakım olduğunu,amacının düzleştirmek olmadığını ama zamanla düz etkisi verdiğinden kalıcı fön amacıyla kullanıldığını söyledi. o brezilya fönü yaptırıken gözleri çok yanmış ve o sürdüğü maddenin çok feci kokusu varmış. kuaför ona Brezilya fönünden sonra özel keratin şampuanı kullanmasını söylemiş. o ilk ay kullandıktan sonra normal şampuan kullanmış.ve saçları şuan dökülüyormuş.çok döküldü dedi diğer arkadaşım da daha yeni yaptırdığından yan etkilerini anlatamadı. çok kararsızım sizce BREZİLYA FÖNÜ yaptırayım mı? memnun olanlar veya şikayetleri olanlar burada deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bir de bu fön size ne kadara mal oldu?onu da öğreneyim de kazıklanmayayım:)
Son düzenleme: