• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Brezilya fönü, Fix nano keratin hakkında bilgisi olan var mı?

peki formaldehit içermeyen başka bir marka kullanan var mı? önerilerinizi bekliyorum. bayramdan sonra işe başlayacağım. bir an önce halletmem lazım :(

Biri bu arkadaşa cevap versin yaa :)
Yazıktır günahtır :)
Yoksa benim de merak ettiğim birşey değil kesinliklleeeee:55:

:)) canım ben kendi araştırmalarım sonucunda cevabımı buldum çok şükür :61:

Ee :) O kadar konuyu hortlatmışım..
Tamam merak etmiyorum dedim ama :) Sen inanma :)
Anlatsana nasılmış.. En iyisi hangisiymiş, sen hangisini kullanacaksın :) Hiç olmadı özelden mesaj at kafam karışık çok :57:

inanmadım ama ille sordurcam :)

sana pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim ne yazık ki:50: bu keratinlerin içinde formaldehit varmış. formaldehitsiz olanlarını araştırdım, araştırırken de çoğu yerde formaldehit yok yazan ürünlerin de aslında içerdiğini ama onun sıvı halinin adını kullandıkları yazıyor. Formaldehit de kanser yapıcı bir madde, çoğu plastikte, kullandığımız eşyalarda vs var tabii ama saçlarım her an benimle ve yüzüme gözüme heryere sürülüyorlar. bu tehlikeyi göze alamadım ve teknolojinin biraz daha ilerlemesini keratinin daha masum hale gelmesini beklemeye karar verdim. yani kaş yaparken göz çıkarmaya gerek yok değil mi

çok çok çok kötuydu hayatımda ilk defa boıyle beton gibi keratın gördum kafama asfalt döktum sanki:30:

Formaldehit içermediği yazıyor, dolayısıyla duman ve koku çıkarmıyormuş. Kullanan var mı acaba?:44:

Merhaba, Ben geçen hafta Nana Fix ile saçlarımı düzleştirdim, sonuç çok güzel. Evet, kanser etkisi olan Formaldehit içermiyor. Benim saçlarım çok şekilsiz ve kalın tellidir. Kuaförüm bile yaparken tereddüt edip, tutar mı acaba demesine rağmen, sonuç bir numara!! :)

Back