Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya fonu deneyenler yardim edebilir mi, ben de yaptiracagim.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sugoii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
33
Diğer
Oncelikle merhaba, nasilsiniz? ^^
Umarim deneyenler memnundur, cunku su an boyle bir seye en cok ihtiyacim oldugu animdayim

Sac tipim: Yagli, kisa, ince telli, cok dokuluyor, sekilsiz sacma bi dalga var , ve az sayida sac telim mevcut
Su tipe bakar misiniz :26:

Sacim ayni bu uzunlukta ama sekilsiz dalgali. Onceden sacimi platin sarisi yaptirdigim icin yandi ve bu kadar kisaltmak zorunda kaldim.
Brezilya fonu bu kadar kisa saca uygulaniyor degil mi?
Bir de onceden cok yandigi icin zor eski haline getirdim, simdi suuuuper cok dokuluyor sacim. Fonden sonra daha da kotu olursa diye cooook korkuyorum. Normalde pahali birsey oldugunu biliyorum ama firsatlardan 60 70 liraya buldum. Ama guvenemedim simdi.
Saclarim sekilli olsa hic boyle bir seye kalkismam ama siz goruyosunuz yani resimde

Bana tavsiyelerde bulunacak var mi? fon olmasa bile neler yapabilirim sacima? toka, tac, nasil sekilde guzel olabilir? Uzayip istedigim boya gelene kadar her gun ayni sac seklini uygulamaya raziyim cunku uzunken dalgalar duzeliyor Ama sorun su an nasil gorundugum oldugu icin yardimlarinizi bekliyorum!!

Sugoii,,

benim saçlarımda seninki kadar yeni yaptırdım çok memnunum resmini görünce eski halim geldim aklıma bundan sonra hiç o kabarık halimi çekmem

İnce telliyse brezilya fönü işe yarayabilir ama mucize beklememeni öneririm çünkü benim bir arkadaşım yaptırdı gerçi onun saçları çok gür ve kalın telliydi ama saç şekli seninkine benziyordu, hiçbir işe yaramadı 3-4 gün düz saçla geldi sonra eski haline döndü sadece birazcık yatıştı o da farkedilemeyecek kadar bir değişme. bence fön yerine önce besleyici yağlar kullanmalısın, saçlarını haftada 2 kereden daha fazla yıkamamalısın zamanla işe yarar. brezilya fönü işe yarasa bile saçları çok yıpratıyor kuaförler bile söylüyor bunu.

Benim de aynen seninki gibi ince telli ne idüğü belirsiz dalgalı saçlarım vardı. Brezilya fönü saçlar için yapılmış en güzel buluş bence. Saçlarım artık dümdüz, brezilya fönünden sonra kurallara uyarsan da uzun süre pamuk gibi düz saçların oluyo. Ben denize girdim kaç kere saçımı boyadım ona rağmen çok az kıvrılma oldu, yine rahatça saçı kurutup çıkabiliyorum yani.

Tabi bu benim 3. yapışım (ilki kuafördeydi fırsattan almıştım, sonra gittim malzemesini satın aldım) kesinlikle tavsiye ederim. Formaldehitsiz malzemeler de mevcut, benim elimdeki ondan ama tek kötü yanı saçın rengini baya bir açıyor boyalıysa eğer.

arkadaşım yaptırdı acayip parlak yumuşak ve bakımlı duruyor tabi çok sonra ne duruma gelcek bilemem, ama herkes hasta oluyor saçlarına şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…