• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Breast Fit System / Ameliyatsız göğüs estetiği

esss

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
115
3
296
İzmir
Bunların en sık rastlanılanları, küçük göğüsler, göğüslerin sarkması, çatlaklar oluşmasıdır... Son yılların en önemli gelişmelerinden sayılabilecek Breast Fit System sayesinde bu sorunlara acı hissetmeden, günlük hayattan kopmadan ve en önemlisi herhangi bir cerrahi müdahale olmadan çözüm bulunabiliyor.
Sistem altı ayrı teknolojiden yararlanıyor. Bu teknolojiler sayesinde doku yenilenmesi, gelişmesi, cilt elastikiyetinde iyileşme yaşanıyor, düşük miktarda verilen elektrik akımı ile kasların güçlenmesi sağlanıyor, yağ ısı enerjisine dönüştürülerek hızlı bir şekilde incelme oluyor, lenf, kan dolaşımı ve metabolizma gelişiyor, göğüs ucu renk koyulaşması sıkıntısı son buluyor.
Seansta doktor da bulunuyor
Göğüs geliştirme, şekillendirme ve çatlaklara özel 10 ayrı programa sahip sistem ile yaklaşık 10-12 seans arasında sonuç alınmaya başlıyor. Tavsiye edilen seans 20 iken, periyot ise haftada üç kez uygulanması... Kişinin problemine, yaşına, cilt yapısına göre bu sayı değişebiliyor. Sarkma, çatlak, büyütme uygulamaları için farklı süreler gerekiyor... Hiçbir acı ve ağrı yaşamayan kişi günlük hayatına rahatlıkla devam edebiliyor.
Bir dişçi koltuğunu andıran Breast Fit System’de kişi oturur vaziyette bulunuyor. Göğüs ve çevresine uygulamaya göre çeşitli materyaller bağlanıyor. Bunlar ultrason petleri, radyo frekans cihaz materyalleri, elektrik akım pedleri, vakum olarak değişebiliyor. Seans süresinde bir uzman doktor kişiye eşlik ediyor.
Özellikle doğum sonrası göğüs ucu koyulaşmasını giderebilmesiyle tüm dünyada ilgi gören Breast Fit System, plastik cerrahiye ciddi bir alternatif olacak sonuçlar ortaya koyuyor.

mrb arkadaşım bu teknik gerçekten iyi sonuç veriyormu göğüs büyütmek için ve bu teknik nerelerde uygulanıyor yani hangi şehirlerde ve nekadara mal oluyor bilgilendirirsen çok sevinirim

arkadaslar bende okuduğum bir haberi sizinle paylaştım ama ne yeri nede fiyatı hakkında bilig werilmemis maalesef

ya arakadaslar simdi ben de net te dolasirken gordum su aleti. cok inandirici geldi. acaba nere yapiliyoooo

sanırım türkiyede henüz yaygın değil . çünkü nette arattım ama bulamadım .sadece bu şekilde tanıtım yazısı var .

'Bunlar ultrason petleri, radyo frekans cihaz materyalleri, elektrik akım pedleri, vakum olarak değişebiliyor'

Peki bunlar kalp ritminde sorun çıkarmaz mı??

hiç güvenilir gelmedi bana.. koşu bantlardındaki akımın bile ilerleyen zamanlarda kalp ritim bozukluklarına yol açtığı görüşünü okumuştum.:26:

sırf o yüzden elektrikle çalışmaya bir eliptik bisiklet aldım hatta. ki bu göğüslere-direk kalbin üzerine ziyon çeşit akım vs verecek.
ben tehlikeli buldum:45:

Back