- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
bizimkine geçmişi iyi silememişsin brazers kalmış dedim ilk lafı Valla mı oldu sonra ne diyosun anlamadım falanSorsam benimki kedi gibi pusar kalır gizleyemezbiz ne var ne yok konuşuruz genelde. Bekarken izliyor muydun diye de sordum sırf meraktan.
Allah bağışlasın kızınızı da , ben olsam çok abartmam bu devirde aldatan erkeğe nazaran yine normal yaptığı :)profildeki resim benim 8 yasındaki oğluma ait , aynı ona benzeyen bir kız bebeğimiz oldu şimdi de..
herşey düzene girdi dedim güvendim bi tane daha yaptım elim kolum bağlı şimdi intikamm planlarımı mecbr daralttım ama bu da büyüyecek değil miiii o zaman görecek işte '!
Ya Cem Yılmaz diyor ya "kim söyledi" soruyu soruyla bertaraf etmebizimkine geçmişi iyi silememişsin brazers kalmış dedim ilk lafı Valla mı oldu sonra ne diyosun anlamadım falan
Bugün makyajı fulledim giyindim kuşandım bebeğimi aldım çıktım habersiz devamı geliceeekk
Aha ben de bu başlıkta yazan ney acep ki diyordum. Şimdi iyice merak ettim ne gördüğünüKonu basligini googleye yazdim
Yazmaz olaydim
Oneydi gıızz
aynı şekilde ..
kendimi toparlamalıyım fazla kilom yok ama sezeryandan sonra karında bi fazlalık oluştu ve egoistlik olmasın ama güzel ve hırslı bir kadınım ..kendi kaşındı.. neler yapabilirim gaza getirin beni kızlarrr
canım kadının gücü diye bişey var göster bakalım dunya kaç köşeaynı şekilde ..
kendimi toparlamalıyım fazla kilom yok ama sezeryandan sonra karında bi fazlalık oluştu ve egoistlik olmasın ama güzel ve hırslı bir kadınım ..kendi kaşındı.. neler yapabilirim gaza getirin beni kızlarrr
Aha ben de bu başlıkta yazan ney acep ki diyordum. Şimdi iyice merak ettim ne gördüğünü
Brazzerstakiler kadar kaliteli değildir ki onlar ahahahaİzlemek için para vermiş olması daha kötü, ücretsiz siteleri kullansaymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?