Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Braxtkn hicks kasilmalari yaşayan varmi ?25.haftadayim
Arkadaslar bir haftadır hissediyorum dünden beri ckk sık böyle karnımda küçük bı balon sisiyoda sonuyo gibi bazende bisi yürüyor gibi ilk gebeliğim tecrubesizim bebek hareketimi kasilmami tedirgin oluyorum dun Dr sordum kasilmadir dedi yalancı kasilmalar agriyla krampla gelirse haberim olsun dedi ama bu benim rahatlamama değil strese girmeme sebeb oldu Dr geldimden beri sanki. Çok sık oluyor kafaya taktım ya ama emin değilim kasilmami nedr yurt dısına gitti acBa başka bı hastaneye gidip nst girsem bu yasadım seyin kasilmami bebek hareketimi oldu anlasilirmi ? Magnezyumnfalanda kullanmıyorum bacak kramplairm olmadı için ama bu o kasilmalarada iyi geliyomus. Diye okudum yaşayan varsa paylaşımda bulunalım veya da onceden yanayan varsa bu hareketin ne oldunu nasıl anlairim
aynı kasılmalar bende de var ama bi kaç gündür yok 25-26. haftada başladı bende bana da normal dedi doktorum stres yapma rahat ol magnezyum kullanıyorum ben günde 2-3 paket sen de bir dr.na danış istersen..benimde onun dışında kramplarım olmadı henüz 30.haftadayım
Gülencim ben de korkuyorum o kasılmaların olmasından.Ben de nasıl anlayacağımı bilmiyorum.Ama sanırım adet sancısına benziyormuş bu kasılmalar...Bu topiği açtığın iyi olmuş...
Nevin yok be canım agriyla olmadı bende ağrısı sanki bebek geriniyormus hisside veriyor az önce Dr gittik rahim ağzına bakıldı çok şükür bisi yok Dr elle muayne etti karnımı kasilma varmi diye yokladı nst girdim bide Ağrı sancı bisi çıkmadı Dr yok bisey dedi o hissettin şey büyük ihtimal bebek hareketi dedi yalancı kasilmalar icinde magnezyum diasparolmi ne ona başlattı günde uç kere birde bol su iç dedi
Educa sen nası hissettin bu kasilmalari canıM dedim giniz nst girdim ama o anda bahsettim balon şişmesi felan olmadı o anda olmadı içinmiyor bilmem ama sancı ayrı bisi çıkmadı nst -de inşallah biseycik olmaz anderalin yüklendim yine
Gülencim bende de oluyor ama cok sık değil ben olması normal diye biliyorum ama cok sıddetlenmedığı surece. Bazende taş gibi oluyor benim karnım. Hayırlısıyla bır kucagımıza alsaydık bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde.
bende de oluyor.. ama bende bebek mi kasılmamı anlayamıyorum ki.. okudukça telaşlandım.. karnımın bir tarafı küçük bir top gibi oluyor.. sanki bebek sıkışıyor gibi.. bir süre sonra geçiyor.. şimdi bu kasılmamı bebek hareketi mi.. hergün oluyor yani bende..
senin anlattigina göre seninkiler bebek hareketleri gibi anladim ben..cünkü kasilma öyle olmaz biri yürüyomus gibikemiklendigi icin elini kolunu oynasta hissetmen normal...ama ya kasilmaysa cok sik olmasi sakincali erken dogum riskidir...tabiki kasilir karin benimde kasiliyor fakat sik olmamasina dikkat
Doktor dün bana kasilma oldumda karnın tepe gibi olur anında gevşer dedi bu kasilmalar agrisi. Oldu sürece rahim ağzını inceltmez açılmaya sebeb olmazmis ama ben genede edirgin oldum nst çıkmadı sancı kasilma santim bebek hareketi birde bebeğim iri benim bir kilo maşallah ondanda kendi haftalarıma oranlar diğer kisilerden farklı seyler hissedicemi söylediler birde bu herkezde olurmuş ama kısımızı fark etmzmos bird kasilma yalancı kasilma tabi herhalde oldumda kalbin da hızlı çarparmış dikkatli olmamız gerek ercekten bı cocuk doğuyor ama nasıl doğuyor bilmyorum