• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braunn blendır kullanan arkadaşlarrr

didoss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.275
19
116
Diğer
bugün yeni aldımm sizce nasıl? kullanan varmı aranızda

Eklentiler

• $pl-stage-multiquick-advantage-mr4050hcç.jpg
    $pl-stage-multiquick-advantage-mr4050hcç.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 72
mrb didoss
ben kullanıorum o setten blender ii ancak doğrama ve çırpıcısından memnun değilim ayrı kullanmak için mikser almayı düşünüyorum değiştirme imkann varsa değiştr derim ayrı ayrı almanı tavsiye ederim

mrb didoss
ben kullanıorum o setten blender ii ancak doğrama ve çırpıcısından memnun değilim ayrı kullanmak için mikser almayı düşünüyorum değiştirme imkann varsa değiştr derim ayrı ayrı almanı tavsiye ederim

mrb canım. tüh yaa! anneler günü indiriminden yararlanıp almıştım,değiştiremem canım yaa kâr ettiğimi zannediyordum bendeeyvahedigeldismile

az önce doğrayıcısında badem çektim çok güzel çekti hemencecik:nazar:

hiç pişman olma. alabileceğin en iyi ürün bu. blender muhteşem. sıçratmayan fırlatmayan dizayda yapılmış. doğrayıcısından çok memnunum. ama bendeki çelik ayaklı.

çok güzel

yanlız benim 3 ıl oldu diye heralde çıppıcı çok güçsüzleşti

kek falan yaparken ayrı mikser kullanmak zorunda kalıyorum

ama yine çok güzel bi set

hatta bu setle birlikte

vakumlu saklama kabı olanlar vardı bence onlardan al

benim o kaplarda gözüm kalmıştı

çok güzel

yanlız benim 3 ıl oldu diye heralde çıppıcı çok güçsüzleşti

kek falan yaparken ayrı mikser kullanmak zorunda kalıyorum

ama yine çok güzel bi set

hatta bu setle birlikte

vakumlu saklama kabı olanlar vardı bence onlardan al

benim o kaplarda gözüm kalmıştı

aldım canım bu eklediğim seti. inş senin gibi bende memnun kalırım. vereliniortak

hiç pişman olma. alabileceğin en iyi ürün bu. blender muhteşem. sıçratmayan fırlatmayan dizayda yapılmış. doğrayıcısından çok memnunum. ama bendeki çelik ayaklı.

benimki çelik değil ama bir sorun yaratır mı bilemiyorumda. memnun kalanları duydukça içim rahatlıyor doğrusu teşekkürler:teytey:

bizde de bu blendırdan var annem 4 yıldır filan kullanıyor ve hiç bir şikayetimiz yok bence gayet güzel bir ürün. hiç pişman olmazsın. Yalnız çırpıcısını mikserle karşılaştırma. Çırpıcısında ayran yumurta gibi basit şeyler çırpılıyor kek hamuru çırpmak için ek olarak mikser alman lazım.

bizde de bu blendırdan var annem 4 yıldır filan kullanıyor ve hiç bir şikayetimiz yok bence gayet güzel bir ürün. hiç pişman olmazsın. Yalnız çırpıcısını mikserle karşılaştırma. Çırpıcısında ayran yumurta gibi basit şeyler çırpılıyor kek hamuru çırpmak için ek olarak mikser alman lazım.

böyle olumlu haberler duymak beni çok sevindiriyor canım. çok teşekkür ederim dediğin gibi ayrı bir mikser almayı düşünüyorumcokacimcoook

çok kullanışlı,ben çok memnunum..bnm doğrayıcı haznesi bundan biraz daha büyük..

Ben de bunun daha büyük olanından aldım. Hani şu içinde hamur yoğurucu ve rendde bıçakları da olan.Çok kullanma imkanım olmadı henüz ama denediğim bir kaç şeyde kalitesini hissettim. Zaten bugune kadar aldığım braun ürünlerinden hiç şikayetim olmadı.

Ben de bunun daha büyük olanından aldım. Hani şu içinde hamur yoğurucu ve rendde bıçakları da olan.Çok kullanma imkanım olmadı henüz ama denediğim bir kaç şeyde kalitesini hissettim. Zaten bugune kadar aldığım braun ürünlerinden hiç şikayetim olmadı.

bende önce senin dediğinden alacaktım ama sonra vazgeçtim kullanışlı olmayacağını düşünmüştüm. niye böyle düşündüysem bilmiyorum.güzel günlerde kullan

ben de bunun daha büyük olanından aldım. Hani şu içinde hamur yoğurucu ve rendde bıçakları da olan.çok kullanma imkanım olmadı henüz ama denediğim bir kaç şeyde kalitesini hissettim. Zaten bugune kadar aldığım braun ürünlerinden hiç şikayetim olmadı.

hıh bende tam bunu soracaktım..hamur ataçmanını denedinmi canım hiç.?özellikle onun için alıcamda

bende kullanıyorum blendır kesınlıkle cok ıyı dıger blendırm hep sıcratıyordu etrafı batırıyordu bu kesınlıkle sıcratmıyor

Blender seti olarak kullanılabilecek en güzel marka bence.. biz evde kullanıyoruz. Bende çeyiz aldım. Memnun kalıcaksın.

hıh bende tam bunu soracaktım..hamur ataçmanını denedinmi canım hiç.?özellikle onun için alıcamda

Hayır henüz deneyemedim, aldıktan kısa süre sonra yurtdışına çıkmam gerekti, çıkış o çıkış :3: Mağazasına gidip inceledim, görevli kadına da sordum, bu hamur ataçmanı gerçekten hamur yoğuruyor mu, gücü yetiyor mu dedim.Ama bakın kek hamuru değil, sert hamur dedim.Ramazanda biz burada bununla poğaça hamuru yoğuruk, gözümle gördüm ben yoğurduğunu dedi. Ben hepsiburadan aldım, mağazalarda 300 küsürdü, ben oradan 200 küsüre aldım, epey farklıydı yani.

Şimdi düşündüm de, fırını da gidip o mağazadan almak lazım :1: Hamuru yoğurdularsa dükkandaki fırınlardan birini kullanıp onu pişirmişlerdir de :1:

Back