Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb didoss
ben kullanıorum o setten blender ii ancak doğrama ve çırpıcısından memnun değilim ayrı kullanmak için mikser almayı düşünüyorum değiştirme imkann varsa değiştr derim ayrı ayrı almanı tavsiye ederim
çok güzel
yanlız benim 3 ıl oldu diye heralde çıppıcı çok güçsüzleşti
kek falan yaparken ayrı mikser kullanmak zorunda kalıyorum
ama yine çok güzel bi set
hatta bu setle birlikte
vakumlu saklama kabı olanlar vardı bence onlardan al
benim o kaplarda gözüm kalmıştı
hiç pişman olma. alabileceğin en iyi ürün bu. blender muhteşem. sıçratmayan fırlatmayan dizayda yapılmış. doğrayıcısından çok memnunum. ama bendeki çelik ayaklı.
bizde de bu blendırdan var annem 4 yıldır filan kullanıyor ve hiç bir şikayetimiz yok bence gayet güzel bir ürün. hiç pişman olmazsın. Yalnız çırpıcısını mikserle karşılaştırma. Çırpıcısında ayran yumurta gibi basit şeyler çırpılıyor kek hamuru çırpmak için ek olarak mikser alman lazım.
Ben de bunun daha büyük olanından aldım. Hani şu içinde hamur yoğurucu ve rendde bıçakları da olan.Çok kullanma imkanım olmadı henüz ama denediğim bir kaç şeyde kalitesini hissettim. Zaten bugune kadar aldığım braun ürünlerinden hiç şikayetim olmadı.
ben de bunun daha büyük olanından aldım. Hani şu içinde hamur yoğurucu ve rendde bıçakları da olan.çok kullanma imkanım olmadı henüz ama denediğim bir kaç şeyde kalitesini hissettim. Zaten bugune kadar aldığım braun ürünlerinden hiç şikayetim olmadı.
hıh bende tam bunu soracaktım..hamur ataçmanını denedinmi canım hiç.?özellikle onun için alıcamda