• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun Silk Finish - yüz bölgesi için

maleficum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
3
0
86
İsviçre
merhabalar,

sadece yüz bölgesinde (dudak üstü ve kaş) kullanmak için bir epilatör arıyorum. Braun'un Silk Finish modelini gördüm. anladığım kadarıyla bu alet tüyleri kökten almıyor sadece kesiyor. oyle olunca tüyler daha koyu renk ve kalın çıkmaz mı? ufak bir şey almak isyitorum, uzun bir seyahate çıkarken yanımda fazla ağırlık yapmasın diye.

evet canım alet sadeece keser.yani şeyidüşün erkeklerin kullandıkları tıraş makineleri var ya aynı onun gibi,sadece üsttenalırki bence yüzde sakın deneme. tüy sarartıcılar var onları kullan. sir yaptırsan onlar da batık ve sivilce yapıyormuş,en güzeli iğneli epilasyon ama maddi olanak lazım. tüy sarartıcı kullanmanı öneriyorum.o aleti kullanırsan 1ay sonra erkek suratından farkın kalmaz.

merhabalar,

sadece yüz bölgesinde (dudak üstü ve kaş) kullanmak için bir epilatör arıyorum. Braun'un Silk Finish modelini gördüm. anladığım kadarıyla bu alet tüyleri kökten almıyor sadece kesiyor. oyle olunca tüyler daha koyu renk ve kalın çıkmaz mı? ufak bir şey almak isyitorum, uzun bir seyahate çıkarken yanımda fazla ağırlık yapmasın diye.

ben braunda çalışan biri olarak o ürünü çok iyi tanıyorum.bikini bölgesi şekillendirmek(kalp,dikdörtgen,kare,hatta yıldız:))))))):86: amaçlı üretilmiş bi ürün ha jilet ha silk finish hiç farkı yok canım.erkek gibi çıkar kılların sonra.sen en iyisi az yer kaplayan cımbız al daha iyi:87:

televizyonda bi makina görmüştüm incecik kalem gibi ve ayak parmak üstü kıllarını falan bile alıyodu ,bıyık çene ne varsa ve kesinlikle traş makinası değilmiş çok komik bi reklamı vardı seyahatler için özel tasarlanmış ufak bi aletti her yere sığıyordu ama ismini yazmadım benim epilatörüm var zaten diye şimdi aklıma geldi o tarz bi ürün senin işini görürdü nette bi araştır istersen

Back