Geribildirim yapayım dedim, almak isteyenlere.
Ben hamile olduğum için kullanamadım ama eşimde kullandık. Erkekler için yüz bölgesinde kullanmayın diyordu fakat üst yanak tüylerinde kullandık. Eşim esmer onun tenini 3. kademede görmesine rağmen 1. seanstan sonra yanak tüyleri %50 seyreldi. Çıkanlar da tüy gibi. 2. seansı daha yeni yaptık. Koltukaltı da öyle keza.
Kaydırma modunda 2 saniye arayla atış yapıyor.
Bu arada böyle Beyonce, Rihanna tarzı esmerliğiniz varsa hiç almayın. Cilt tonunu görmüyor. Eşimin koluna denemek için koydum, görmedi. Hani başkasının teninde okutur, kendime atış yaparım diye düşünmeyin. Sensör cilt üzerinde çalışıyor. Aynı ten bölgesi üzerinde dahi renk farklılıklarını algılayıp kademeyi ona göre algılıyor.
Ben beyazım sensörü denemek için atış yapmadan cildime tuttum. En son kademeyi gördü. Ben kullanmaya başlayınca daha etkili olacak sanırım.
İlk dört hafta peşpeşe seans yapılıyor her hafta. Hakikaten de hafta dolmadan, eşimin tüyleri çekince geliyordu kısım kısım. Ölü tüyü fark ediyorsunuz zaten.
Bir de cihazın tutuşu ve kavrayışı acaip rahat Lumea'ya göre. Kaydırma modunda koltukalti 1 dakikadan kısa sürüyor.
Ben doğurana kadar eşimin üzerinde deneyip sonuçları yazarım zaman zaman.