Braun Silk Expert IPL ve Philips Lumea farkı

pelte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
98
Ikı cihaz arasında çok kararsız kaldım. Lumea yı birinden aldım kullandım,memnun kaldım. Ancak Braun daha sonra çıkarttı ve sanki daha iyiymiş gibi bir izlenim uyandırdı. Braun u kullananlar ya da almak için araştırma yapanlar fikir verirseniz sevinirim.

Bende aynı dertten muzdaribim :) hangisi daha iyi netten araştırıyorum gün boyu. Ama philips kullananlar daha güzel yorumlar yapmışlar onu mu alsamki yoksa braun mu ? Ooofff epilatorum philips veee cooiok memnunum yıllardır ondan alirim sanırım yaaaa

Bende aynı dertten muzdaribim :) hangisi daha iyi netten araştırıyorum gün boyu. Ama philips kullananlar daha güzel yorumlar yapmışlar onu mu alsamki yoksa braun mu ? Ooofff epilatorum philips veee cooiok memnunum yıllardır ondan alirim sanırım yaaaa
Philips e güzel diyorlar ama braun yeni olduğu icin cok yorum bulamıyorum. Hepsiburada da en fazla yorum gordum. Orada da cok iyi oldugunu yazmislar. Braun un sarj problemi olmamasi hafif olmasi kaydirma modu avantajlı yönleriymis. Keske braun u uzun vadeli kullanan biri yorum yazsa

Back