• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun Silk Epil epilatör modellerinden hangisi en iyisi

EzgiMec

UltraAslan
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.912
2
158
37
Kastamonu
kızlar ben braun epilatör almak istiyorum
ama bu kadar çok seçenek olduğunu bilmiyodum braun silk epil diye alıcaktım ama internetten araştırırken silk epilin çeşit çeşit modelleri olduğunu gördüm ve hangisi daha iyi karar veremedim
aranızda braun kullananlar varsa hangi modeli daha iyi yardımcı olur musunuz??
bunların hepsi silk epil daha bunlar gibi bir sürü modelleri var ve modellerin numaraları var kararsız kaldım hangisi en iyisi
mesela burda aynı görünüyo sadece renkleri farklı mavi ve pembe var ama numaraları farklı anlamadım bi türlükafamçokkarıştı

modeller

braun.jpg
image001.jpg
S5376_vb.jpg

bende istiyorum almayı.çok model var. anlayan kullananllar yardım etsin lütfennn takip edicem burayı.

kızlar hıÇ kullanan yokmu bı yardımcı olun hangısını alayım sızden cevap gelsın Şu ıyı dıye onu alıcam ben anlamadım hangısı gÜzel bıde sadece bacak ıÇın olmasın koltuk altı bıkını bÖlgesı vs. BÖyle aparatları olan hangısı oluyo hangı model olarak ıstıycem

internetten satış sitelerinden ayrı ayrı özelliklerini not et..mesela kaç cımbız..koltuk altı aparatı masaj başlığı ışığı traş başlığı.. falan olan var olmayan var özelliklerine göre de fiyatları var zaten orada...

ben google a braun epilatör yazdım..çıkan 2 sitede rünlerin özelliklerine ve fiyatlarına baktım...bana uygun olan 7580yada 7381 olanıydı ben traş başlığı ve yüz aparatı kullanmıyorum çünkü... sende kend
ne göre özelliklerine göre bakar beğenir fiyatı hakkındada bilgin olur..

Tatlım ben braun un ilk koyduğun pembesinin mavisini ve 3 başlıklı olanını kullanıyorum.Yüz için koltuk altı için ve bacaklar için farklı başlığı var. Alalı 3 ay oldu önceden bikini bölgemi eldivenle bacaklarımı sir ağdayla alıyordum ozaman hiç kıl dönmesi sorunum olmuyordu batık da çıkmıyordu ve çok azalma olmuştu ince ince çıkıyordu.Ama şimdi bioder kullanmama rağmen makineyle aldığım için ne kadar kökündende alsa kıl dönmesi yapıyor bu beni çok rahatsız etti.Ve alırken kıl dönmesi yapmayan başlık demişti satıcı bayan hiç de öle diilmiş.Ama yinede sen bilirsin.Bu brauna özgü diil sanırım tüm epilasyonlar bunu yapıyor diye duydum.Belki de benim vücudum diğer yöntemlere çok alışmıştı birden değiştirince sorun oldu.Umarım yardımcı olmuşumdur canım

ikinci ve ucuncu ayni zaten,siddetle tavsiye ederim ben 13 senedir braun kullaniyorum ve yaklasik bikacay once bu modelini aldim,cok memnunum,hem killar gec cikiyo,hemde seyrek,,,,ve yaninda islak bezide var,killari almadan 30 saniye once alacagin bolgeye iyice suruyosun ve acisiz epilasyon yapiyosun,,
tekrardan siddetle tavsiye ederim,:lepi:

kızlar ben braun epilatör almak istiyorum
ama bu kadar çok seçenek olduğunu bilmiyodum braun silk epil diye alıcaktım ama internetten araştırırken silk epilin çeşit çeşit modelleri olduğunu gördüm ve hangisi daha iyi karar veremedim
aranızda braun kullananlar varsa hangi modeli daha iyi yardımcı olur musunuz??
bunların hepsi silk epil daha bunlar gibi bir sürü modelleri var ve modellerin numaraları var kararsız kaldım hangisi en iyisi
mesela burda aynı görünüyo sadece renkleri farklı mavi ve pembe var ama numaraları farklı anlamadım bi türlükafamçokkarıştı

modeller

ben braun silk epil eversoft'u kullanıyorm çok memnunum 3-4 hafta pürüzsüz kalıyo tavsiye ederm vereliniortak

ben braun 3370 kullanıyorum ve çok memnunum..senin eklediğin resimlerden 1.si..çok hızlı ve masaj başlığı sayesinde acıyı çok hafifletiyor..tavsiye ederim,fiyatı diğer braunlara göre uygun...a.sa.s
kızlar hİÇ kullanan yokmu bİ yardımcı olun hangİsİnİ alayım sİzden cevap gelsİn Şu İyİ dİye onu alıcam ben anlamadım hangİsİ gÜzel bİde sadece bacak İÇİn olmasın koltuk altı bİkİnİ bÖlgesİ vs. BÖyle aparatları olan hangİsİ oluyo hangİ model olarak İstİycem

teşekkürler kızlar ben 2. veya 3. resimdekinden i,stiyodum fakat bi türlü bulamadım
bende 1. resimdekinin yeşil olanından buldum ve onu aldım
dün denedim bacaklarımda ve koltuk altımda çok güzel aldı
bikini bölgesindede denedim şimdiye kadar orda hep jilet kullanmıştım o yüzden baya bi acıdı ama bikaç kere yaptıktan sonra acı hissi azalıyomuş sanırım inşallah azalır:))

Back
X