Braun Silk Epil 9 9010 veya 9020 hakkında desteğe ihtiyacım var

sadehic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
31
41
Merhaba, İlk defa konu açıyorum o yüzden biraz heyecanlıyım.
Braun Silk Epil 9 9010 veya 9020 almak istiyorum. Malum yine vakalar arttı ve evde halletmek zorundayız.
Daha önce bu aletleri kullananınız var mı? Yorumlarınız neler?
İnternette bazı sitelerde yorumlar vardı ama hep reklam kokan olumlu yorumlar gördüm o yüzden sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Acı verme miktarı ve alma miktarı nasıl?Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleme:
Cevap yazan olmadı... galiba alacağım yarın. İnşallah iyi çıkar. Size de dönüşleri yazarım tecrübeleri.

İlk kullanım izlenimlerim:

Braun Silk Epil 9 9020'yi aldım. Maalesef ilk kullandığımda çektiğim acı çok kötüydü :KK43:. Suyun altında da denedim ve annemin yıllardır kullandığı makineyle aynı acıyı verdi... O kadar para vermeye değmiyor kesinlikle :cry:.

Yorumlarda acı vermiyor vs. yazmışlardı ama kesinlikle yalan. Büyük ihtimalle reklammış o yazılar. İyi özellikleri: şarjının uzun zaman gitmesi ve aletin tutuş kolaylığı. Ayrıca sensosmart özelliğini çalıştırmayı başaramadım. Biraz daha araştırıp deneyeceğim çalıştırmayı.
Diğer denemelerimde başka bir tecrübem olursa sizlerle paylaşırım.

Ben hep braun kullandım, şimdi yeni braun 9 aldım. Çok memnunum, tüyleri kırmadan aldığı için geç çıkıyor , hem de kablosuz olduğundan kullanımı çok rahat. Biraz acı olabilir ama alışırsınız yapa yapa.
.

Ben hep braun kullandım, şimdi yeni braun 9 aldım. Çok memnunum, tüyleri kırmadan aldığı için geç çıkıyor , hem de kablosuz olduğundan kullanımı çok rahat. Biraz acı olabilir ama alışırsınız yapa yapa.
.
Teşekkür ederim cevabınız için. Hep acıya alışırsınız diyorlar. Ben pek dayanamıyorum şu an ama o kadar para verdiğim için mecbur uğraşacağım.

X