• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun Silk Epil 7 Dual Epilator 7771

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.118
19.561
498
Merhaba kızlar,

Evkurdan bu ürünü yeni aldım, hatta az önce eve teslimat yaptılar =) Şimdi şarja taktım, dolmasını bekliyorum.Aslında şarjlı, kablosuz bir alet almak aklımda yoktu ama alım gücünün yüksek olması ve su altında kullanımla gözeneklerin açılarak işlemi acısız hale getirmesi beni cezbetti ve tuzlu fiyatına rağmen aldım.Bir de evkurdaki ödeme kolaylıkları sebebiyle tabii =)) Duş altındaki ilk kullanımımdan sonra görüşlerimi paylaşacağım.Var mı aynı ürünü kullanan?

evkur'dan aldığın için tuzlu olmasın sakın :) güle güle kullan. aynı model değil ama ben de braun kullanıyorum. en iyi epilatör markası diyebilirim.

evet o yüzden tuzlu zaten farkındayım =) teknosa da 219 tl olan ürünü 10 ay taksitle 275 e aldım =) napalım, kredi kartsız daha cazip geldi =) inş memnun kalırım birazdan deneyeceğim =)

evet arkadaşlar, ürünü kullandım ve oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim.duştayken vücudu köpükledikten sonra almaya başlıyorsunuz, özellikle de ışığı sayesinde en ufak tüyler bile hemen gözüküyor ve kolayca alınıyor.benim bacaklarımda milat öncesinden kalma eski epilasyon aletim yüzünden fazlaca batıklar vardı.onları dahi aldı ve hiiç batık yapmadı.ki benim için en önemli olan şey batık yapmamasıydı.pürüzsüz yaptı.yalnız genital bölge çok zor oluyor ya :S cidden çok acıttı,sadece üst kısımları alabildim,aşağıya hiç cesaret edemedim :S tek dezavantajı bu oldu.epilasyon aletlerinin acıttığını biliyorum o bölgeyi,bu daha az acıtır dye tahmn ediyodum ama öyle olmadı.

Back