• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun silk epil 5

Aysegul9517

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
13
0
1
29
Arkadaslar ben braun silk epil 5 almak istiyorum agda cok zahmetli oluyor ve kisa tuylerimi almiyor bende hormon bozuklugu var o yuzden sirtimda gobegimde her yerimde tuyler var siz kullandiysaniz tecrubelerinizi ve bilgileriniz paylasir misiniz biktim bu tuylerden🙁

Bende var, epilatör 5511 olanından. Gayette memnunum. Azalma da oldu. Batık yanlış kullanımda oluşur, ondan ziyade bana göre kullanışlı. Suyun altında hiç acı falan da hissetmiyorsun. Bayağı da gidiyor şarjı.

Yazdigin marka, braun silk 5, 2 cesidi var, benimki turkuaz beyaz olan, suyun altinda da kullanilabiliyor. Sen pembesinden mi kastettin?

Bende var, epilatör 5511 olanından. Gayette memnunum. Azalma da oldu. Batık yanlış kullanımda oluşur, ondan ziyade bana göre kullanışlı. Suyun altında hiç acı falan da hissetmiyorsun. Bayağı da gidiyor şarjı.
Kisa tüyleri de görüyor mu canım ya .. bende braun kullanıyorum evde ama evlenecem yeni alayim istyorum bende ki eski modellerden. Ne alayim bilemedim braun guzel ama kisa tuyleride gorsun istiyorum. Sen memnun musun, baska marka bakayım mı sencee 🤔🤔🤭🤭

Back