• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun Satin Hair Colour ES3 yada Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştiricisi

freedom_ferda

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
29
0
286
Burdur
hangi düzleştiriciyi önerirsiniz, kullanan arkadaşlardan yardm bekliyorm..
$sgbraunes3.jpg $sgrems9950-1.jpg

slm :3::3: bende bu ikisi arasında kaldım. sen herhangi birini aldın mı? kimse yorum yapmamış, hiç kullanan yok mu? benim saçlarım ince telli kıvırcık, çok çabuk kırılıyor uçları, hangisi saça daha az zarar veriyor acaba?

Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici-sini ne zamandır araştırıyorum ve sonunda bi sitede 240 yorumunda hepsinin olumlu old. okuduktan sonra almaya karar verdimm - kullanan arkadaşlarr sizlerde mennnuniyetinizi yazarsanız..... alasın geldi bu makinayı--- umarımmm sonu hüsran olmaz- aradığım özellik saçımı yakmaması ve yıpratmaması - sonrada keratin bakımına maruz kalmak istemiyorummm -- zatenn saçlarım gitti tgidiyorr- çok üzülüyorumm ama bu şekildede kıvırıp topluyorum saçlarım iyice kırılıyor-- yardım kızlar lütfennn

Slm...ben braundan hic memnun kalmadım zamanında iyide para verdim
ama istedigim sonucu alamadım suan arzumun Erdem Kramer imzalı düzlestiricisini kullanıyorum harika bisey sacı parlatıyo ve fönden sonra braundaki gibi kabarmıyo buklede yapabiliyosunuz ısı ayarlı ben cok memnunum

Back