Saç Şekillendiriciler Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici

maison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
91
0
116
Sakarya
Uzun araştırmalarım sonunda babyliss almak isterken braun ES3 almaya karar veridim,saçlarım kıvırcık ve röfleli ne dersiniz işe yararmı,yorumlar hep iyi ama sizlerede sormak istedim.

hayır ! ben braun da denedim remington tek geçiorum

geçen hafta remington düzleştirici aldım, uzun arştırmalar sonucu bende.. ıslak kuru kullanılabilen dehşet bi alet çok memnun kaldım

bence benimkinden al alıcaksan valla bak memnun kalırsın.. eve gidince sana modelini yazarım istersen

ay bende 2 gün önce braun es3 ismarladim, iyi degil mi ki?
arastirmistim baya herkes cok memnun kalmis.

Kullandığım markayı öylesine aldım memnun değilim fön çekilmiş gibi olsun istiyorum ama saçlarım düzleştirici ile kabarık duruyor o yüzden değiştiricem teşekkür ederim

valla ben aldığımdan çok memnun kaldım, istersen benim önericeğimide almadan önce almaya gittiğin yerde bir dene.. aldıktan sonra beğenmezsin falan vebal kalmasın üstümde eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

hayır ben kötü demedim onun için, ben es2 sini kullandım bir arakadşımda vardı, remington çok daha iyi buldum bu benim kendi düşüncem canım :CüvCüv:

Evet çok sevinirim yazarsan canım.

ben kasım ayından beri braun kullanıyorum 149 tl'ye almıştım saçlarım hafif dalgalı 10dk içerisinde yapıp çıkabiliyorum 200 dereceye kadar ayarlanabiliyor ayrıca elektirklenmeyi de önlüyor herkese de tavsiye ederim ben remingtonun saç maşasını kullanıyorum ama düzleştiricide kesinlikle braun :dance:

seninkini modeli hangisi cnm, benim geldi ismarladigim bugün.
öyle mucizevi birsey degil ama saclarimi yumsacik yapti, hic kurutmadi üstelik...

Bugün Braun ES3 ü bir alışveriş merkezinde denedim harikaydı ama 149 tl idi,eve geldim internetten 117 tl ye sipariş verdim ve bekliyorum.Denedim ve iyon özelliği sayesinde saç kesinlikle elektiriklenme yapmıyor,saçlarımdan yağ gibi kaydı resmen bayıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…