Uzun araştırmalarım sonunda babyliss almak isterken braun ES3 almaya karar veridim,saçlarım kıvırcık ve röfleli ne dersiniz işe yararmı,yorumlar hep iyi ama sizlerede sormak istedim.
Kullandığım markayı öylesine aldım memnun değilim fön çekilmiş gibi olsun istiyorum ama saçlarım düzleştirici ile kabarık duruyor o yüzden değiştiricem teşekkür ederim
valla ben aldığımdan çok memnun kaldım, istersen benim önericeğimide almadan önce almaya gittiğin yerde bir dene.. aldıktan sonra beğenmezsin falan vebal kalmasın üstümde eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
ben kasım ayından beri braun kullanıyorum 149 tl'ye almıştım saçlarım hafif dalgalı 10dk içerisinde yapıp çıkabiliyorum 200 dereceye kadar ayarlanabiliyor ayrıca elektirklenmeyi de önlüyor herkese de tavsiye ederim ben remingtonun saç maşasını kullanıyorum ama düzleştiricide kesinlikle braun :dance:
ben kasım ayından beri braun kullanıyorum 149 tl'ye almıştım saçlarım hafif dalgalı 10dk içerisinde yapıp çıkabiliyorum 200 dereceye kadar ayarlanabiliyor ayrıca elektirklenmeyi de önlüyor herkese de tavsiye ederim ben remingtonun saç maşasını kullanıyorum ama düzleştiricide kesinlikle braun :dance:
Bugün Braun ES3 ü bir alışveriş merkezinde denedim harikaydı ama 149 tl idi,eve geldim internetten 117 tl ye sipariş verdim ve bekliyorum.Denedim ve iyon özelliği sayesinde saç kesinlikle elektiriklenme yapmıyor,saçlarımdan yağ gibi kaydı resmen bayıldım