Saç Şekillendiriciler Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici-hakkındaa

egecey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
17
0
arkadaşlar artık dayanamıyorum --- kesinlikle bi saç düzleştiricisine ihtiyacım var yoksa saçlarımdan gene vazgeçmek üzereyim ... geçen ay çok araştırarak remington s1005 -modelini aldım 3 gün hergün denedim fakat bukle yapma özelliği olmadığı için isteğimi karşılamadı -- ama saça parlaklık veriyordu o -artısıydıı ayrı!!
ama bukle yapıcam derken saçlarımın uçlarını hep yaktım - soluğu kuaförde aldım bakım yaptırdımm keratin ve protein yüklediler saçıma-biraz daha düzeldi yoksa taranmıyordu bile....yolukyoluk duuruyordu saçlarım.
şimdi ise almaya karar verdiğim marka Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici- sini istiyorum bir sitede 240 yorumda olumlu old. okuyunca tamam dedim ... bunu almalıyım --
benim için en önemli olması gereken özelliği-- saçı yakmaması - kırmaması-- bukle yapabilmesi --parlak göstermesi- gibi yani çok şey istemiyorumm
En Büyük KK :KK43:kk. bayanları bu ürünü kullanann varmı aranızda ?? mennuniyetinizi ve kullandığınız düzleştiricilerinizin isim ve modelleri- yazarsanız çok memnun olurumm - benimde saçlarım güzel olsun bu benim hakkım deilmi ama ------http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

X