Saç Şekillendiriciler Braun Satin Hair Brush

Shadowww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
1
0
86
İstanbul
Bu günlerde televizyonda sürekli dönen reklamlardan merak ediyordum zaten. Geçen gün Kanyon'da Braun'un standını gördüm, bu saç fırçasını tanıtıyolardı. Anlattıklardan etkilenip ürünü satın aldım.

Artık sabah işe giderken yanıma mutlaka Braun'umu alıyorum. Sabah erken uyanıp fön çektiğin saçların öğlene doğru dağılmış. çantandan çıkarıyorsun fırçayı, bi' tuşa basıyorsun, milyonlarca iyon saçını sarıyor. Saçın eski haline gelmekle kalmıyor, üstelik canlanıyor da. Pek bi' güzel.

Hekese tavsiye ederim

kızlar cok merak edıyorum saclarım kıvırcık bana işe yararmı şoyle kırmadan duzlestırmek ıstıyorum artık..kullananlar yorum yaparlarsa cok sevınırım..

ama duzlestırınce hemen kabarıyo benım saclarım 2.kere duzlestrmektense bu taragı kullanırım daha iyi diilmi 2.defa yanmamıs kırılmamıs olur..

kızlar bnde dlgalı saçlarım olmasına ragmen bi salaklık ettim aldım. düzleştirmiyim artık kırılmasın diye ama dalgalı saclarda normal bi fırcadan farkı yok ne yazık ki akannehir sadece parlatıyo gerçekten ışıl ışıl oluyo ve yumuşakta oluyo eski haline göre ama kesinlikle kabarıklığı gitmiyo aynı kalıyo, düz saçlılar alırsa memnun kalırlar bence ama dalgalı ve kıvırcık saçlara göre değil :gitme:

eşim bana süpriz yapıp almış bugün denedim benim saçlarım düz hiç bi işe yaramadı bende bence paranızı kaptırmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…