- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
bende merak ediyordum ve almak istiyordum, memnunmusun, ve saçlar fönlenmiş gibi düz ve pürüzsüz oluyormuş bu doğrumu, kuaförden çıkmış gibi oluyormuş bende almak istiyordum, sipariş vereceğim yetkililer bana böyle söyledi sabahları kuaförden fönlenmiş gibi oluyormuş saçlar gerçekten anlatıldığı kadar varmı???
bende geçen ay bir braun saç fırçası edindim. alır almaz da aynanın karşısına geçip mucize bekledim. (dizideki reklamında düzeltip, saçı yatıştırıyordu ya:)) aldığıma da pişman oldum. hatta o sinirle aldığım siteye fırça ile ilgili olumsuz yorumlar yazdım. ama
tabi ki yayınlamadılar yorumumu. 3 tane olumlu yorum var altında sadece.:1no2:
hadi ilk günden olmadı bi kaç gün kullanayım dedim. ama nafile. parlaklık verdiği doğrudur, ama belli belirsiz inanın...saçımın kendi parlaklığı mı fırçadan mı anlamadım bile. 6 gün bir tek onunla saçlarımı taradım. tek iyi yanı saçı diğer taraklar gibi yıpratmıyor. ama bunun için de o kadar para vermeye değmez doğrusu. ben ödediğim paraya acıdım ve iade ettim tarağı...allahtan iade kabul edilldi. illa alacaksanız da çok şey beklemeyin. :1no2:
merhaba dilek bu fırfacıyı bende aldım ama iade alamayacaklarını kişisel bakım aracı oldugunu söyledler sen nerden almıstın ve iaden nasıl kabul edildi yazarmısın simdiden sagol
yaa kızlar, benim saçlarım hem düze yakın, ince telli hem de röfleli ve kuru, tararken çatır çatır koparıyorum, acaba braun satin hair brush bende işe yaramaz mı? ama saçlarım iyice kafama yapışırsa daha az görünür diye korkuyorum...başka kadın sitelerinde övenler olmuş, memnunum diye...
bu üründen almayı düşünüyodum ama önce yorumları okumak istedim ve vazgeçtim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?