• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler braun satin hair brush iyontec saç fırçası

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
kızlar, braun hair brush'ın saç fırçasını sipariş verdim..yakında elime geçer ve yorumları yaparım...almak isteyipte kararsız kalanlara ben yardımcı olmak istedim..sonuçta bazı ürünleri alınca elimizde kalıyor, olan paramıza oluyor...ürünün fotosunu ve bilgisini ekleyen olursa sevinirim, zamanım olmadığı için ben ekleyemedim...

evet kullanıyorum ama söylemeliyim..reklamları ile ilgisi alakası yok, ama ben geri iade etmedim..çünkü normal saç fırçamdan daha rahat bir kullanımı var ve daha kolay taranıyor saçlarım..yani artık 100 tllik bir saç fırçam var...

bende merak ediyordum ve almak istiyordum, memnunmusun, ve saçlar fönlenmiş gibi düz ve pürüzsüz oluyormuş bu doğrumu, kuaförden çıkmış gibi oluyormuş bende almak istiyordum, sipariş vereceğim yetkililer bana böyle söyledi sabahları kuaförden fönlenmiş gibi oluyormuş saçlar gerçekten anlatıldığı kadar varmı???

bende merak ediyordum ve almak istiyordum, memnunmusun, ve saçlar fönlenmiş gibi düz ve pürüzsüz oluyormuş bu doğrumu, kuaförden çıkmış gibi oluyormuş bende almak istiyordum, sipariş vereceğim yetkililer bana böyle söyledi sabahları kuaförden fönlenmiş gibi oluyormuş saçlar gerçekten anlatıldığı kadar varmı???

hayır....

benim saçlarım ince telli ve dalgalı..bu ürünün düzleştimesini beklemiyordum zaten ama en azından elektriğini alır bi şekil şemal verir diye ümitlendim..gittim braun satan bi yere..denedim saçımda..hani kısa sürede değil bayağı bi taradık taradık..ay saçlarım oldu yapağı gibi..ne elektriği azaldı ne bişi oldu..sümük gibi kaldı saç..yok vallahi..ben almam..alanada mani olmam ama..almamasını tavsiye ederim ...para tuzağı:olmaz:

arkadaşlar bende aldım bu fırçayı ama memnun kalmadım iade etmek istiyorum tartısmasız geri alıyorlarmı biliyorsunuz normalde kişisel bakım ürünlerini geri almıyorlar

bende geçen ay bir braun saç fırçası edindim. alır almaz da aynanın karşısına geçip mucize bekledim. (dizideki reklamında düzeltip, saçı yatıştırıyordu ya:)) aldığıma da pişman oldum. hatta o sinirle aldığım siteye fırça ile ilgili olumsuz yorumlar yazdım. ama
tabi ki yayınlamadılar yorumumu. 3 tane olumlu yorum var altında sadece.:1no2:

hadi ilk günden olmadı bi kaç gün kullanayım dedim. ama nafile. parlaklık verdiği doğrudur, ama belli belirsiz inanın...saçımın kendi parlaklığı mı fırçadan mı anlamadım bile. 6 gün bir tek onunla saçlarımı taradım. tek iyi yanı saçı diğer taraklar gibi yıpratmıyor. ama bunun için de o kadar para vermeye değmez doğrusu. ben ödediğim paraya acıdım ve iade ettim tarağı...allahtan iade kabul edilldi. illa alacaksanız da çok şey beklemeyin. :1no2:

bende geçen ay bir braun saç fırçası edindim. alır almaz da aynanın karşısına geçip mucize bekledim. (dizideki reklamında düzeltip, saçı yatıştırıyordu ya:)) aldığıma da pişman oldum. hatta o sinirle aldığım siteye fırça ile ilgili olumsuz yorumlar yazdım. ama
tabi ki yayınlamadılar yorumumu. 3 tane olumlu yorum var altında sadece.:1no2:

hadi ilk günden olmadı bi kaç gün kullanayım dedim. ama nafile. parlaklık verdiği doğrudur, ama belli belirsiz inanın...saçımın kendi parlaklığı mı fırçadan mı anlamadım bile. 6 gün bir tek onunla saçlarımı taradım. tek iyi yanı saçı diğer taraklar gibi yıpratmıyor. ama bunun için de o kadar para vermeye değmez doğrusu. ben ödediğim paraya acıdım ve iade ettim tarağı...allahtan iade kabul edilldi. illa alacaksanız da çok şey beklemeyin. :1no2:

merhaba dilek bu fırfacıyı bende aldım ama iade alamayacaklarını kişisel bakım aracı oldugunu söyledler sen nerden almıstın ve iaden nasıl kabul edildi yazarmısın simdiden sagol

merhaba dilek bu fırfacıyı bende aldım ama iade alamayacaklarını kişisel bakım aracı oldugunu söyledler sen nerden almıstın ve iaden nasıl kabul edildi yazarmısın simdiden sagol

cnm eger almıolarsa tuketici hakkı de bişi war..baswur sen bekle onlar kendi mahkeme acıolar wee kesın kazanılıo sende paranı geri alırsın az deil sonucta kaymakamlıga git baswur sadece bu kadar sonrada bekle we al paranı yerimsenibensositososito

yaa kızlar, benim saçlarım hem düze yakın, ince telli hem de röfleli ve kuru, tararken çatır çatır koparıyorum, acaba braun satin hair brush bende işe yaramaz mı? ama saçlarım iyice kafama yapışırsa daha az görünür diye korkuyorum...başka kadın sitelerinde övenler olmuş, memnunum diye...

slm güzel yurdumun güzel kızları :)
ben aldım ve memnunum..
bugün sonuna kadar da ykm de bu ürün 37.50 tl...
benim saçlarım çok ince telli dolaşıyor düğüm oluyor ve tararken çatır çatır kırılıyor,,
ayrıca da dümdüz..
eğer sizin de saçınızda bu tür problem varsa idealdir derim..
saçlarımdaki dolaşıklığı aldı sanki..
ama bi düzleştirme beklemeyin
daha doğrusu sizden ricam mucize beklemeyin..
hangi ürün olursa olsun hepimiz araştırırken çok abartıyor,
kilometrelerce yorum okuyoruz
sizleri bir ürün alırken önce çalışma prensibini anlamaya davet ediyorum
bu ürün saçın elektriğini alıyor,
saçlarınızı elektrikten arınmış hayal edin bakalım dümdüz oluyor mu ??
herkes birbirinin yorumlarını okurken ayrıntılara takılıp geneli kaçırıyor
hepinizi daha hızlı karar verip pratik yaşamaya
ve gereksiz ayrıntılara takılmamaya davet ediyorum..
her konuda..

yaa kızlar, benim saçlarım hem düze yakın, ince telli hem de röfleli ve kuru, tararken çatır çatır koparıyorum, acaba braun satin hair brush bende işe yaramaz mı? ama saçlarım iyice kafama yapışırsa daha az görünür diye korkuyorum...başka kadın sitelerinde övenler olmuş, memnunum diye...

ayrıca da saçı kafaya yapıştırmıyor, saçın stresini alıyor, parlatıyor

Peki yağmurlu havalarda saçlar tülerik ve çirkin oluyor o zaman kullanıldığında saçı pürüzsüzleştiriyor mu eğer öyleyse mutlaka alıcam da:3:

Back