Saç Şekillendiriciler Braun Satin Hair 7 Iontec / BR 730 Brush Saç Fırçası kullanan var mı ?

elf_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
66
0
86
Bursa
arkadaşlar merhaba internette gezinirken tesadüf eseri bu ürünü gördüm ve dikkatimi çekti . Kötü bir yorum yazmıyor genellikle olumlu yorumlar var . acaba sizden de kullanan varmı çünkü ben de elektrik li bir saça sahibim. kullanımı nasıl nemli saça mı uygulanıyor merak ediyorum teşekkürler..

bir arkadaşım kullanıyor.
kullanmadan önceki halini bilemiyorum ama özellikle iç anadolu gibi kuru iklimi olan bir yerde göze batan bir elektriklenmiş telinin olmaması, etkili olduğunun göstergesidir sanıyorum. ayrıca güzel bir parlaklık da veriyor. dediğim gibi bunlar izlenimlerim, kendim denemedim.

Son düzenleme:
dalgalı ve yağlanmaya eğilimli saçlar için pek faydalı olduğunu düşünmüyorum...saç tipi böyle olan bazı kullanıcılar tam olarak memnun kalmamış...düz saçlara veya fön çekilmiş saçlara daha uygun diyorlar...
ben de dalgalı saçlıyım ve kullanıyorum...ilk günlerde saçı yumuşatıp yatıştırdı parlaklık verdi...saç tellerinin kabalığını aldı söndürdü...ama hergün veya sıklıkla kullanım için iyi değil.
bir süre sonra saçta saçı yıkamakla da pek çıkarılamayan bir yapışıklık, yağlımsılık yaratıyor hacmini söndürüyor....saça yüklenen iyon yükü arttıkça bu durumun oluştuğunu düşünüyorum...ama saç o fazla iyondan nasıl arınır tamamen onun çözümünü bulamadım....bu fırça fön çekilen saçların rüzgarın etkisiyle karışması durumunda bu karışıklığı açmak için ideal...zaten bu amaçla yapılmış...bazı kişiler bu fırçayı düzleştirici sanıyorlar ama alakası yok...düzleştirici değil yatıştırıcı...
7/24 yatıştırıcı saç bakım kremleri oluyor ya hani kuru saçlara sürülen...işte o görevi görüyor..tek farkı kozmetik değil de fırça formunda olması.....

bende kullanıyorum yağlandırmıyor benim saçımı belki de çok sık kullanmadığım içindir. genelde banyodan sonra saçımı kurutunca kullanıyorum. parlaklık veriyor gerçekten..

benimde saçlarım elektrikleniyo kabarıyo ve dalgalı bu tür sorunu olupda bu tarağı kullanan varmı acaba

Ben aldım,1 hafta oldu,şimdilik memnunum,saçlarım yarı dalgalı ve fönü güzel.Bu arada ne marka olursa olsun her gün fönlemek zaten saça zarar verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…