Braun saç şekillendirme-Adidas-Nike-Gap-Arzum vs.

Koton 42 beden bluz daha ufak bedenlere de olabilir yaka da siyah kısım tül renkli kısım kadife gibi.. 7,5 TL

Osmanbey' den bir butikden almıştım 1 beden kot kumaşından spor kesim elbise ince 38 bedene de olur halter yaka 10 TL

Zara L beden elbise.. Fotoğrafta göründüğünden çok daha guzel , kalın kışlık kumaşı var, omuzlar zımba detaylı ve vatkalı gibi duruyor, üste oturan bir modeli var L bedeni sarar, M bedene tam olur, uzun kalıplı S bedene de olur.. Ben S bedenim ama minyonum bana üst kısmı bol geliyor hic giyilmedi pazarliksiz 30 TL satilmazsa tadilat yaptırırım..

Yurtdışı ürünü M beden korse etiketi üzerinde hic kullanılmadı.
Kaymayı önleyen bel desteği var.
Karın kısmını ayarlaya biliyorsunuz.. Vücudu iyi kavrar popo, bel,göbek kısmını 1 beden inceltir.. Pazarlıksız 15 TL

Eklentiler

• IMG_20150122_222806.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 112

Parlak ince kumaştan kot görünümlü tayt etiketi üzerinde mavi renk aynısının siyah rengi de var paketinde hic kullanmadım..
İkisi 8 TL

Eki Görüntüle 1375111
Sıfır Puma babetler 37 numara siteden aldım bana olmadı. 30 TL pazarlıksız

canım merabalar ben bu ürünleri çok beğendim almak istiyorum ama hepsi çok masraflı olucak bana kargo ücreti falanda olunca iyice maliyetli oluyo yapabileceğin bişeyler var mı fiyat konusunda en son ne kadar olurlar.

canım merabalar ben bu ürünleri çok beğendim almak istiyorum ama hepsi çok masraflı olucak bana kargo ücreti falanda olunca iyice maliyetli oluyo yapabileceğin bişeyler var mı fiyat konusunda en son ne kadar olurlar.

Tamam canım begendiklerin için sana özelden yazıyorum..

Eki Görüntüle 1374465

Mango mini cüzdan daha çok kartlık olarak kullanılabilir 5 TL iç detayı aşağıdaki fotoda

Eki Görüntüle 1374932
Flormar mono eye shadow metallik renk far 3 TL

Eki Görüntüle 1377040
Ahşap tealight lık üzerinde pırıltıları var
Ahşap bardak altlığı
İnegöl'den almıştım el yapımı ikisi de
Takım olarak 15 TL

Eki Görüntüle 1377043
IKEA vazo ve yapma çiçekler 4 adet 5 TL

Eki Görüntüle 1377954
38 beden eşofman altı markasını hatırlamıyorum ama kaliteli 7 TL

Eki Görüntüle 1379893
George 40 beden kot ceket 15 TL
Beden olarak 38 uyumlu gibi kalıbı dar

Eki Görüntüle 1385142
38 beden sifon bluz kolları tül detaylı..
Sanırım hic giyilmedi 7,5 TL

Eki Görüntüle 1385155
Busem marka bluz sırtı komple kupür..
Ön kısmında boncuklarla kuru kafa işlenmiş S bedene salaş M bedene tam olur.. 5 TL

Eki Görüntüle 1385167
38-40 bedene kadar olur salaş bluz..
Ön tarafta kiğunun üzerinde inci ve taş süslemeleri var 10 TL

Eki Görüntüle 1385190
M beden elbise bel kısmında büzgü detayı var likrali kumaş 7,5 TL

Eki Görüntüle 1385193
L beden penye kumaştan arka tarafında kendinden kemeri olan elbise M bedene de olur 5 TL

Eki Görüntüle 1385195
Kışlık kumaştan XL beden elbise sanırım M bedene kadar olur 5 TL

Eki Görüntüle 1385204
Parlak ince kumaştan kot görünümlü tayt etiketi üzerinde mavi renk aynısının siyah rengi de var paketinde hic kullanmadım..
İkisi 8 TL
Çoğu satıldı, bir kısmı da hediye gitti alan arkadaşım güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…