Braun saç şekillendirme-Adidas-Nike-Gap-Arzum vs.

IMG_20150114_205411.jpg

Avon precision glimmer creme renk green dream 3 TL

Bunu almak isterim aslında ama tek Parça oluyor, ekleyeceğiniz kazak Gömlek vs var mı ?? Bir de ne kadar oldu pudranın alındığı

Evet var ekleyeceklerim fırsat bulursam bugün birşeyler daha ekledim.
Ne zaman aldigimi hatırlamıyorum gerçekten ama makyaj malzemelerimi belli aralıklarla gözden geciriyorum bunu söyleyebilirim

Evet var ekleyeceklerim fırsat bulursam bugün birşeyler daha ekledim.
Ne zaman aldigimi hatırlamıyorum gerçekten ama makyaj malzemelerimi belli aralıklarla gözden geciriyorum bunu söyleyebilirim
Tamamdır o zaman ben konunuzu takip edeceğim beğendiğim 1-2parça bir şey daha çıkarsa pudrayla birlikte alırım :))

IMG_20150114_231937.jpg

Çanta boyu makyaj fırçası seti
Hangi marka hatırlamıyorum 10 TL
IMG_20150114_232010.jpg

Eklentiler

• IMG_20150114_231937.jpg
    IMG_20150114_231937.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 75
IMG_20150107_161313.jpg

Kışlık sıcacık tutacak gömlek şapkasının içi tüylü yumuşak kolları katlanabiliyor. Aslında rengi daha soft azıcık koyu çıkmış 40-42 beden etiketi var ama ben 38 giyerken olmuştu. 38 ve üzeri bedenlere olur 10 TL

Eki Görüntüle 1375118
Kışlık sıcacık tutacak gömlek şapkasının içi tüylü yumuşak kolları katlanabiliyor. Aslında rengi daha soft azıcık koyu çıkmış 40-42 beden etiketi var ama ben 38 giyerken olmuştu. 38 ve üzeri bedenlere olur 10 TL
Bunu çok beğendim boyu nereye gelıyor 1.60ım,
36bedene çok bol gelır mı

IMG_20150107_155524.jpg

Mavi jeans kazak siteden aldım olmadı sıcacık tutar yünlü S beden 5 TL

Son düzenleme:
Bunu çok beğendim boyu nereye gelıyor 1.60ım,
36bedene çok bol gelır mı

Bence sende bende durduğundan güzel durur :) benim boyum daha kısa ben simdi 36 bedenim gecen buraya eklerim diye denedim oluyor ama daha salaş tabiki önü açık da kullanabiliyorsun benim basenimi kapatıyor du tayt giyince ben 1.55 im

Bence sende bende durduğundan güzel durur :) benim boyum daha kısa ben simdi 36 bedenim gecen buraya eklerim diye denedim oluyor ama daha salaş tabiki önü açık da kullanabiliyorsun benim basenimi kapatıyor du tayt giyince ben 1.55 im
Ben çok uzun Olmasın hafif basenlerde bitsin istiyorum öyle tunik gibi durmaz değil mi?? Öyleyse almak istiyorum bunu , pudrayı da , daha ekleyecekleriniz var mı :)

Ben çok uzun Olmasın hafif basenlerde bitsin istiyorum öyle tunik gibi durmaz değil mi?? Öyleyse almak istiyorum bunu , pudrayı da , daha ekleyecekleriniz var mı :)
İstersen olceyim öyle karar ver olur mu?
Ekleyeceklerim olacak biraz üst grup biraz da alt grup var ama şimdilik çok değil çoğu annemde çünkü getirmem lazım

Back