• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun Sac Sekillendirici Kullanan Var Mi?

gorgeous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
75
17
98
arkadaşlar dalgalı kalın telli saçlara sahibim.Dalgalı dediysem öyle sekil verilebilecek bir dalga değil.Bu ara lere taktım kafayı.Fırçalı olanlardan almayı planlıyorum.Kuaföre gidip düz fön cektirmekten bıktım artık.(Braun markasının buhar veren modeli var.Onu düşünüyorum ama) Yardımcı olun lütfen :utangac:

ben de braun satinliner ion shine almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim kullanan arkadaslar bi yardımcı olsanız konuya.

ben kendime 2-3 ay önce blue house'un saç şekillendirme setini aldım. toplamda 7 tane falan aparatı var, 3 farklı boyda fırçası var ben saçlarım çok uzun olmadığı için orta ve ince fırçayı kullanıyorum. çok memnunum, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. internetten alabilirsin, istersen bi züccaciyede de bakabilirsin, hem eline alıp bakmış olursun içim rahat etsin diyosan. resmi aşağıda.
bh181hs.png

bu arada en yakın arkadaşımın saçları inanılmaz dalgalı, saçlarının önünü dışa doğru fön çekiyo normalde, benim makinayı bi sabah kullanayım dedi, o da çok beğendi. fön çekmekle aynı işi yapıyo.

bu arada bluehouseun kendi sitesinde 61 ytl diye yazıyo, mağazada kampanyalı da olabilir fiyatları daha yüksek de olabilir tam olarak bilemicem.

slm arkadaşlar bende saç maşası bakıyorum ama hangi marka iyidir bilemiyorum kullanan ve bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim..:sm_cool:

eğer sadece düzleştirici düşünüyorsanız ben babylissi tavsiye ederim
ben kullanıyorum ve acaip memnunumyerimseniben

paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.ben PHILIPS HP 4667 SALONSTRAİGHT PRO XL SAÇ Şekillendirici aldım.İşe yarıyo valla :)

sinbonun saç düzleştiricisini aldım çok güzel bi başka sinbo modelinde ise tost yapıyor...tavsiye ederim...saş düzleştiricisi fiyatı:30 ytl,diğer tostlu saç düzleştiricisinin fiyati ise:17 ytl...

Ben baybliss seramik saç düzleştirici kullanıyorum.Çevremdekilerde benim sayemde aldılar.Mükemmel bir alet düşünmeden alın derim

bence sacları ince telli ve zayıf olanlar fırcalı sekillendiricileri almasınlar bn aldım memnun kalmadım saclarım hemen sönüyo belkide markadan olabilir bn arzumun aldım tavsiye etmiyorum

Braun ES3 aldım 1 ay falan oluyo kullanalı her gün kullanmama rağmen öncelikle saçımda çok yıpranma olmadı oldu ama o kadar çok değil sonuçta her gün kullandım ama uçlarda kuruma olmadı düzleştirmeye gelince de çok memnunum şekle girmeyen saçlarımı dümdüz yapabiliyorum hem bukle yapabilme özelliği de var ince olduğundan tavsiye ederim...

braun satinliner ion kullanıyorum.hemde her gün.ben çok memnunum.hem dalgalıyapabiliyorum hem düz kullanabiliyorum.tek üründen ikili kullanım.kısacası tavsiye ederim.

Back