Saç Şekillendiriciler braun saç düzleştirici kullananlar yardım edebilirmi?

yesiltavsan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
420
4
16
- Yurtdışı
mrb arkdslar ben duzlestırıcı alcaktm ama braunun hangısı ıyı bılmıorm babam ıkı tane getırdı.. biri Braun satin-hair 7 SensoCARE.. dieri ise Braun satin-hair 3 straightener...

bu ıkısını kullanan varsa lutfn yorumlrnızı beklıorum hangısı daha ıyı sızce? sensocare olan cok pahalı bu yuzden eger aralarında fazla fark yoksa straıghtener olanı ıstıorum fıyat bakımından.. ayrıca benım sacım sık dalgalı ve kabark onuda dusunerek yanıtlarsanız sevınırm :) tskrler smdıden arkdslar..

bu arada yarına bırını ıade etmem gerekıyor bu gece yardımlarnızı beklıorum :)

Braun satin-hair 3 straightener ben bunu kullanıyorum canım digerine göre tek farkı sacı daha parlak tutması ve kırmaması ..6 senedir kullanıyorum .her ikisinide kullandım .Braun satin-hair 3 straightenerı daha cok begendim.

gerci cok sık kullanmıcaksın digeride olabilir.braun düzleştiriciyle saclarıma bukle yapmayı daha cok seviyorum .. tavsiye ederim

Braun satin-hair 3 straightener ben bunu kullanıyorum canım digerine göre tek farkı sacı daha parlak tutması ve kırmaması ..6 senedir kullanıyorum .her ikisinide kullandım .Braun satin-hair 3 straightenerı daha cok begendim.

gerci cok sık kullanmıcaksın digeride olabilir.braun düzleştiriciyle saclarıma bukle yapmayı daha cok seviyorum .. tavsiye ederim

tskr ederım canım ya ben ıkısını denedım kakulerımı bıtek ama satıh haır 3 olan cok zor duzlestırdı benm kı baya kabrk ve dalgalı dıe sanırm.. dıerı daha hızlı duzlestırdı ama cokkk pahalı ıstemedım. ıkısını gonderdım benım arkadasmda vardı braun pressioner onu cok kullanmıstm ve cok hızlı duzlestırıodu kabrmıodu sacım hıc ve parlak tutuodu sansa bırakmamak ıcın ondan aldım :)

tskr ederım canım ya ben ıkısını denedım kakulerımı bıtek ama satıh haır 3 olan cok zor duzlestırdı benm kı baya kabrk ve dalgalı dıe sanırm.. dıerı daha hızlı duzlestırdı ama cokkk pahalı ıstemedım. ıkısını gonderdım benım arkadasmda vardı braun pressioner onu cok kullanmıstm ve cok hızlı duzlestırıodu kabrmıodu sacım hıc ve parlak tutuodu sansa bırakmamak ıcın ondan aldım :)

ben braun satinliner ionshine kullanıyorum ve acayıp memnunum uzun süredır kullanıyorum saçı parlak tutuyor seramık kırmıyor ve çok dayanıklı tavsıye ederım

Back