• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun Multiquick El Blendırı mı ? Yoksa Braun Multiquick El Blendırı Kablosuz mu?

simge24

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
29
0
16
İzmir
Herkese Merhaba
Aranıza yeni katıldım. 1-2 günlük üyeyim okadar çok şey yazılmış ki tek tek okumaya kalksam bitmez.
Ben çeyizim için el blendrı ve rondosu olan bişey düşünüyorum ve siyah olması beni ayrıyetten cezbediyor.

Kullanan varmı kımısı kablolu al sarjlı bir süre sonra içindeki pilin ömrü biter diyolar .Kararsız kaldım bir fikri olan varmı?

teşekkürler

Görünüş olarak bende şarjlıyı beğenmiştim ama kablolu aldım. Çünkü daha kullanışlı uzyn ömürlü. Senin de dediğin gibi şarjlı bi süre sonra performansı düşüyormuş. Ayrıca birşeyde ne kadar fazla teknolojik özellik varsa o kadar çok sorun çıkartır. En iyisi klasikleşmiş modeldir. Hem zaten önemli olan elektronik ürünlerde işlevi yani görünüş çok sonraki plan. Yine de sen bilirsin. Hangisini alırsan, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşlh.

canim benimki sarjli pisman okcagimi dusunmuyorum kabloluda alsam kablisuzda hepsinin birbomru var valla kablo hep problem tapiyor takcak yrr ariyorum corba falan yaparken evlenuncede ayni seyleri yasamak istemiyorum o yuzden kablosuz aldim :16:

Şükür sonunda banada yazan birileri olmuş acaba sorun bende mı var dıye duşunmeye başlamıştım.

Hala kararsızım. Ama işte kablosuzun güzel yanı varda piller hemen bitiyo ömrü daha kısa kabloluya göre...:)

Back
X