Braun maşa, babyliss saç duzlestirici, takim elbise, ceket....

saten takımın kalıbı nasıl 36 38 giyiyorum ben dar kalıpsa olabilir diye sordum birde herry ceket son kaç olur

cnm zaten cok uygunlar bu kiz bunlari bu fiyata nasil vrrmis diyeceksin inan. elimden ciksin cok da onemli degil. ikisini de alirsan yaparim yine biseyler. saten takim dar kalip. simdi odada oglum uyuyor cnm kalkinca sana bel olcusu veririm

Canım düzleştiricin hakkında bilgi verirmisin.kaç yıldır kullanıyorsun?herhangi sorunu varmı?

cnm duzlestiriciyi alali 4-5 yil olmustur ama surekli kullanmadim cunku calismiyorum. sadece ozel gunlerde . duzlestorici profesyonellerin kullandigi babyliss marka ve iontec model yani utu gibi icine su koyuluyo ve sen kullanirken saca bugar veriyo . boylelikle sac elektriklenmiyo ve yipranmiyo. istersen kadikoy veya sultabbeyliden kontrol ederek elden teslim alabilirsin

QUOTE="rosefairy, post: 39715922, member: 617410"]Canım düzleştiricin hakkında bilgi verirmisin.kaç yıldır kullanıyorsun?herhangi sorunu varmı?[/QUOTE]
alinti yapmayi unutmusum sana cvp yazdim cnm

saten takımın kalıbı nasıl 36 38 giyiyorum ben dar kalıpsa olabilir diye sordum birde herry ceket son kaç olur
cnm saten yakimla herry ceketi ben ayni donemde giyiyordum buyuk ihtimalle olur. yine de ben sana pantolonun bel olcusunu aldim. dugmeden ilige 84 cm. boyum 1 63cm bu takimi yuksek topukla giyiyordum. fiyat zaten uygun ama ikisini de alirim dersen yine biseyler yaparim

canım takım büyük olur gibi geldi bana herry ceketle kışlık siyah ceket daha uygun gibi özelden yazıyorum

X