Braun maşa, babyliss saç duzlestirici, takim elbise, ceket....

simli el orgusu boyunluk " ben ordum :)" biraz panco gibi gogus hizasina kadar gelir. cok şık duruyor >> 15tl
2015-02-23 19.51.06.jpg

koton marka kalin m meden ama l bedene uyar uzun kalcadan 1 karis asagiya kadar gelir >> 17tl
2015-02-23 19.46.33.jpg

masa ve de facto cicekli elbise disinda hepsi guncel. hepsi temiz ve yeni gibi urunler. ben yeni dogum yaptigim ve kilo aldigim icin kullabamiyorum. hepsi aldigim fiyatin 1/4 fiyati.akliniza takilanlari cekinmeden sorun. biraz daha indirim payi var kacirmayin

babyliss sac duzlestirici 40 oldu yok mu isteyen. ps2 harici takasa da acigim. hepsi temiz urunler ozellikle ceketlerim ve takim elbisem cok iyi. bu fiyata nasil verdin diyeceksiniz. kaliteyi ucuza alin

babyliss sac duzlestirici 40 oldu yok mu isteyen. ps2 harici takasa da acigim. hepsi temiz urunler ozellikle ceketlerim ve takim elbisem cok iyi. bu fiyata nasil verdin diyeceksiniz. kaliteyi ucuza alin
düzleştirici nasıl bişey anlatırmısın ? jilet gibi dümdüz mü yapıyor ?

düzleştirici nasıl bişey anlatırmısın ? jilet gibi dümdüz mü yapıyor ?
istege gore . sen kullandikca o buhar verdigi icin istersen uclarini kivrimli, istersen duz birakabilirsin. fonde bile olusan elektriklenme olmuyo ve en onemlisi saca zarar vermiyo.

istege gore . sen kullandikca o buhar verdigi icin istersen uclarini kivrimli, istersen duz birakabilirsin. fonde bile olusan elektriklenme olmuyo ve en onemlisi saca zarar vermiyo.
Hmm peki canım o zaman :) şuan hala satışta mı ?

X