• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El braun kulaktan ateş ölçer satılıktır

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
68
318
$IMAG0128.jpg$IMAG0129.jpg$IMAG0130.jpg$IMAG0131.jpg fiyatı 50 tl

nurtii arkadaşımın sorduklarına ek olarak neden satıyorsunuz acaba?
anlatıcam ama beni deli sanacaksınız neyse siz kaşındınız :1: doğru ölçüyor doğumdan önce aldık bunu devlet hastanesine gittiğimiz de burda sattığım ikinci ateş ölçeri gördük yok yok ben de alından ölçen istiyorum dedim onu aldık ama ben biraz kuruntuluyum doğru mu acaba nasıldır ki falan derken en son kızmın doktorunda başka bi marka ateş ölçer gördüm dedim bu adama güvenim tam o zaman onun ateş ölçerinin aynısı alıcam eşimin fesuphanallahları arasında aradık bulduk o markayı dolayısıyla evde 3 tane ateşölçer olmuş oldu o sebeple satıyorum hiç bir sorunu yok 110 tl ye e-bebekten almıştım

balıkesirdeyim ama küçük bişi kargo çok tutmaz heralde diğer gönderdiğimin kutusu falan daha büyüktü 6.5 tl tuttu bu da 5 olur heralde

hatta en son aldığım alından ateş ölçerle kulaktan olanın aynı ölçtüğüne dair video çektim isteyene gösterebilirim

2 yıl devam ediyor daha bir yılı var baktım ben garanti başlamamış bile istersem gidip bugünden itibaren bile başlatırım sorun yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar ateş ölçerlerde doğruluk payının markayla modelle ilgisi yok. Hastanelerde kullanılan ateş ölçerlerin dahi her sene kalibrasyonu yapılmadığı sürece doğruluğuna %100 güvenmek mümkün değil. Yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum kalibrasyon dediğimiz ayar gibi bir şey değildir. Yalnızca ölçü aletinin ölçümündeki hata payının tespitidir. Hata payı tolore edilebilir değerler arasında ise hata payı dikkate alınmak kaydıyla ölçü aleti kullanılmaya devam edilebilir. Hata payı tolore edilebilir seviyenin üstünde ise ölçü aleti arızalı kabul edilir ve tamir edilmesi gerekir. Burada sizin yapabileceğiniz şudur. Ateş ölçeri hastanede kulanılan kalibrasyon tarihi güncel olan herhangi bir ateş ölçerle mukayese edebilirsiniz. Bunu belli aralıklarla (senede 1 gibi) tekrar ederseniz ölçü aletinizi güvenle kullanabilirsiniz. Eğer bunu yapamıyorsanız ölçü aletinizde yanılma payı olabileceğini dikkate alarak hareket etmeniz daha doğru olur. Yada civalı termometre kullanın ;)

Back