Lazer Epilasyon Braun İPL mi Philips Lumea İPL mi?

Calamitous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
18
5
1
33
Kızlar merhaba. Ben lazere başladım özel bir hastanede ama hiç memnun kalmadım ilk seansimdan sonra 1 ay sonraya 2. seansimi koydular, 4 seansi odedim sonrasını ödemeyi düşünmüyorum.
Gelen hastalardan 2 yıldır geliyorum diyen falan ve çıktı o yüzden bana oyaliyolar gibi geliyor.
Hijyenik de gelmiyor bana titizim baya.
Evde alet alıp kendim yapmaya karar verdim ama bu iki cihaz arasında kaldım.
Yıllarca braun epilator aleti kullandım ama philips de özellikleriyle dikkatimi cekiyo.
Çok kararsız kaldım.
Kullanip memnun kalan varsa nolur yazsin.

Son düzenleme:
Bende yeni philips lumea aldim suan bisey diyemem ancak sorduklarim memnun oldugunu soyledi

Tabiki rica ederim ilk uc seansda farkin basladigini duydum ancak ben daha bu pazar yaptim ilk seansi bekliyorum ama keten prenses yardimci olurmusun bu konuda

Tabiki rica ederim ilk uc seansda farkin basladigini duydum ancak ben daha bu pazar yaptim ilk seansi bekliyorum ama keten prenses yardimci olurmusun bu konuda
Tabiki olurum benimki Philips lumea çok memnun kaldım ben braunu bilmiyorum lazer olanını normal epilasyon olanını çok kullandım ama sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olayim

Anladım, yaptıkça yazarsanız ben de karar verip alırım.
Fiyatı da uygun geldi, YouTube da kullananlar anlatmış ama reklam amaçlı mi gerçek mi bilemiyorum.
6 ay cikmiyo diyen falan var.
keten prenses Philips Lumea nin yedek başlığı var mı atış bitince değiştirmek icin. Ya da atisinin dayanma süresi nedir? Kaç yıl gider. Yoğun benim tüylerim ondan soruyorum.
Bir de daha sonra çoğalarak mı çıkıyor tüyler eskisi gibi mi?

Sabirsizlikla bekliyorum bende nasil olacak yazarim elbette. 2.3 ay cikmiyor ciksada rahatsiz etmiyor diyenler var ama.tum.bunlar duzenli kullanimla mumkun

Tabiki olurum benimki Philips lumea çok memnun kaldım ben braunu bilmiyorum lazer olanını normal epilasyon olanını çok kullandım ama sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olayim
Benimkinin yedek başlığı var bende bir çoğalma olmadı tüm bırakınca nolur bilmiyorum ama şu an hiç tüy yok gibi tertemiz geziyorum oda bana yetiyor

Merhabalar. Philips Lumea nın hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Ben de bakıyorum almak için ama bir dünya model numaraları var. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Benim de ihtiyacim olan bu, agda acisi olmadan tertemiz gezmek.
Cooook tesekkür ederim cevabiniz icin.

Merhaba ben philips lumea kullaniyorum cok memnun kaldim benim hormonlarim bozuk vucudum baya kotuydu aldim 3. Kullanimda kol koltuk alti bacaklarimin cogunlugu ve genital bolgemin yarisi bitmisti ondan sonra duzenli kullanamadim ama biten tuyler tekrardan cikmadi suanda da duzenli yapmadigim halde cogalcaklarina kalan killar iyice inceldi tüy kivaminda onlarda birkac kez yapmadan sonra biter ve sunu soylemeliyim ben esimdede kullandım lumeayi bilirsiniz erkeklerin killari cok kalin ve serttir ama esiminde koltuk alti komple bitti. Ben cok memnun kaldim ve 8 yil 5 kisiyle kullanim veriyor ee biz 2 kisiyiz daha uzun sure elimizin altinda olucak hamile kaldigimda tekrardan cikarlarsa yapma imkanimda olacak ben 2100 tl verdim ama hak ediyor acik ve net

Merhabalar. Philips lumeanın hangi modeli acaba?

IPL sistemli cihazlar olduğundan 6 7 ay sonra biten tüyler tekrar çıkıyor malesef.Bazı vücutular var bitiyor tekrarlamıyor sanırım hormonsal bir durum akıl sira erdirememdim ama çoğunlukla tekrarlar oyuzden IPL sistemli cihazlar önerilmiyor.

Ben p
Ben yaklasik 8 aydir philips lumea bri /950 kullaniyorum canim bacaklarda 2 ayda bi kullaniyorum artik. cok memnum kaldim.sarjli ve kablolu kullaniliyo ama sahsi fikrim sarjli olmasda olurdu atis suresi daha uzun cunku.simdiki aklim olsa sadece kablolu olani alirdim.%30 dan az kaldi diyebilirim.epilatore gelince philips ve braun kullandim. philips daha az aci verdigi icin lazerde elim philipse gitti.

Ben bir yıl oldu Braun IPL 300 bin atış kullanıyorum ve çok memnunum. Tertemiz geziyorum. Önce iki hafta atışla başladım. Şimdi iki ayda bir atış yapıyorum. Tüyler neredeyse çıkmıyor. Seyrek ve ayva tüyü şeklinde. Çıksa da rahatsız etmiyor görünmüyor bile...arkadaşım dışarıda lazer yaptırdı, bitti diye geziyordu. Ama yine çıkmaya başlamış. Ben cihazimla mutluyum. Kandirilmaktan iyi.

yaklaşık 20 gün önce bi arkadaşta otururken sen lazer almıştın bi getirsene bakalım dedik ve lumeayı o anda koluma jiletlemedğim bi alana 3 atış ile kullandım. dün duş alırken kolumun o alanında hala kellik olduğunu farkettim ve tam 12 saat internette aradım taradım araştırdım braun ve lumea arasında kalıp braun u sipariş verdim. Ki ben çok açık tenli tüylerim ince ve kumral. yani en zor tiplerdenim. bende bile jilet vs yapmadan etkili olduysa muhtemelen istikrarlı yapan herkeste olur. kullanınca buraya başlık açacağım

Rowenta kullaniyorum 2 seans kullandim ve asiri memnun kaldim 2.seansta tuylerimin%60i bitti.braunla philipse baktim ama hem fiyati cok yuksekti hemde atis sayisi bitince cope gidiyordu ise yarayip yaramicagini bil!edigimden yuksek fiyat vermek istememistim.rowentada baslik degisebiliyor atissayisi bitince servisinden atis badligi satin alabiliyorsunuz.

Braun ipl cihazını 6 7 aydır günü gününe düzenli kullanmama rağmen hiç bir faydasını görmedim maalesef.Tavsiye etmem Braunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…