• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun İPL 3. Seans

watwazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
7
1
1
36
Selamlar,
İpl cihaz kullanan kimseyi tanımadığım için buraya sormak için üye oldum. İnternet araştırmalarımda birçok kişi ilk seansta bile fayda gördüğünü ve birkaç seansta tüylerinin büyük bölümünün döküldüğünden bahsederken bende asla öyle bir dökülen, azalan, incelen, güçsüzleşen tüyler olmadı henüz. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Bende Philipsinki var başlarda hiç verim alamadım .özellikle bıyık içim almıştım. 2 haftada bir yapılması gerekiyordu . O şekilde verim olmadığından haftada bir yaptım , bazen 5 günde bir.. şimdi baya geç çıkıyor ve hala bazıları olduğu gibi de çıkıyor .ama memnun kaldım. Göbeğimde 5 seans kadar yaptım çok memnun kaldım çıkanlar cılız ve belli olmuyor zaten . Kollarımda da 5 seans kullandım pek olumlu sonuç alamadım ordan daha .genelde 4, seanstan sonra fark olur diyorlar ama bilemiyorum . Kişiye göre de değişiyor durum .arkadaşımın bıyığına tek seans yaptık 3 ay çıkmadı mesela .

Bende Philipsinki var başlarda hiç verim alamadım .özellikle bıyık içim almıştım. 2 haftada bir yapılması gerekiyordu . O şekilde verim olmadığından haftada bir yaptım , bazen 5 günde bir.. şimdi baya geç çıkıyor ve hala bazıları olduğu gibi de çıkıyor .ama memnun kaldım. Göbeğimde 5 seans kadar yaptım çok memnun kaldım çıkanlar cılız ve belli olmuyor zaten . Kollarımda da 5 seans kullandım pek olumlu sonuç alamadım ordan daha .genelde 4, seanstan sonra fark olur diyorlar ama bilemiyorum . Kişiye göre de değişiyor durum .arkadaşımın bıyığına tek seans yaptık 3 ay çıkmadı mesela .

Yine de işinize yaradığına ve memnun kaldığınıza sevindim. Umarım kollarınızda da işe yarar. Bakalım, en fazla 16 seans kadar yapıp olmazsa bırakacağım. Arkadaşınız şanslıymış, ne güzel.

Back