BRAUN FACE KULLANANLAR

buzyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
2
0
arkadaşlar yüzümdeki tüylerden çok şikayetçi olmaya başladım ve bunlar yüzünden sürekli saçlarım açık şekilde gezmekten sıkıldım ve surekli canım sıkılıyor çözüm yolu ararken braun face yüz epilatörünü gördüm kullanan arkadaslar varsa yorumlarını merak ediyorum internette cok fazla bir bilgi yok merak ettiğim kalınlaşma sertleşme çoğalma vb şeyler oluyor mu favorilerim ozellikle cok canımı sıkıyor kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum

Braun Face rahat kullanıyorum önce çok sivilce yapar alisana kadar sonra çok rahat bira kizartir cildi sir agdayla kullanıp sonra üstünden Braun faceyle geçerseniz rahat edersiniz

Merhaba. Braun face almadan önce kullanıcı yorumlarını ve ürünü araştırdım. Dün internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı gayet başarılı.çenem ve bıyıkta tüyler var sürekli aldırmak zorunda kalıyorum. sürekli kuaföre gidecek zaman bulmak çok zor. Yüz içinde kullananlar gayet memnun vakit bulunca bende deneyeceğim.Çantada taşıyıp kolayca kullanılabilir. Acısıda çok çok az. tavsiye ederim.
Hepsiburada.com dan 122 TLye aldım fiyatıda diğer yerlere göre gayet uygun geldi

Ben de alıp kullananlardanım tavsiye etmiyorum. Bende tıpkı dediğin gibi fauller için almıştım. normalde ağda ile alıyordum faullerimi fakat sonra çok tahriş oldu orası çevreden de tepki alınca braun face denemeye karar verdim. faulleri çok sertleştirip dik dik çıkarıyor. hemen çıkıyor. bıyık bölgesinde de aynı. bi süre sonra kuaföre gittim ağda ile alsın bari diyerek ama öyle de daha 5 gün olmadan çıkıyordu sürekli gitmekten bıktım. yine kendim almaya başladım yine yara bere oldu en sonunda lazer epilasyona gitmeye başladım. ona vereceğin parayı lazere ver derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…