Saç Şekillendiriciler Braun Es3 yardım!!

frgt10

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
221
64
643
31
Kızlar bu gün baraun es3 aldım ve cızırtı şeklinde ses çıkrtıyor acaba sorun benim düzleştiricidemi yoksa bütün es3ler öyle mi? lütfen yardım edin ona göre değiştireceğim:sinifsinif:

ama güzel bir düzleştirici güzel seçim yapmışsın değiştirme sakın sadece ses için

bilmiyorum yaa eskiden simbo vardı onunla aynı düzleştiriyor ben saçlarım dümdüz olmasını istiyordum tam düz yapmıyor biraz pişman oldum belki uçları kırık diye tam düzleşmiyordur...

valla benimki dümmmmdüz oluyor üstelik saçlarım parlıyor pırıl pırıl iyonun o güzelliği var işte

saçlarınız dalgalı mı? benim saçlarım düz belki bu nedenle daha kolay şekle giriyor
birde yapılış şekli de önemli..saçlarınızdan az tutamlar alıp yapın
kalın yaptığınızda istediğiniz sonucu elde edemezsiniz

saçım belime kadar geliyor kalın telli dalgalı sayılabilir az tutamlar alarak yapıyorum saçımın üst kısımlarında sorun yok ama uçları dümm düz olmuyor

benim saçlarım kıvırcık xD ve harika oluoo o ion seside saçın kurumasını önlüyo janım çok kaliteli bi düzleştirici eminn ol!! ben 1 yıldan beri kullanıyorum saçlarımm hiç kurumadı:)

Valla ben bu düzleştiriciden çok memnunum şekil almayan saçlarımı binbir hale sokabiliyorum sakın değiştirme

Keşke es2 alsaydın es 3 beş para yetmez :hulya:
Bende önce es3 almıştım hiç memnun kalmadım neymiş efendim sotinmiş saç rengini korurmuş ışıltı yaparmış hepsi palavra

Es 2 de de satin lons var o da cızırtı eder ama bi düğmesine basınca susuyor ve derecesi de oldukça yüksek. Ben çok memnunum. Keşke es 2 alsaydın :1no2:

yooo s3 gerçekten söylendiği gibi ışıltı yapıyor benim saçımda valla bilmiyorum ama ben çok memnunum:asigim:

neyse e3 es2 den daha iyi diye kendimi avutayım ben evt parlaklık verdiği doğru çok güzel parlıyorda işte bn çok kuruntu yapıyorum galiba

bende de kırmızıya getirdiğimde tekrar yeşil yanıyor normal mi?

saç şeklini değiştirrken kırmızı yanar sonra makine kullanılabilecek ısıya gelince yeşil yanar normal yani

benim takıldığım nokta uzun süre düzleştirirken ışığı yanıp sönüyor ayarlanıda değiştirmiyorum ama yanıp sönüyor anlmadm nedenini

bazen benim elim yanlışlıkla tuşlara değiyor kapanıyor dediğin sorun bende var ama dediğim gibi benim eelim değiyor

bazen benim elim yanlışlıkla tuşlara değiyor kapanıyor dediğin sorun bende var ama dediğim gibi benim eelim değiyor

yanlışlıkla kapatma tuşuna basıyorsan bn kapatma tuşuna basmadan kapanıyor sanırım otomatik kapanma özelli var

kızlar es3'ü en yüksek derecesinde kullanan var mı? ben en normalin bir üstünde kullandım. en üst seviyenin bir altı. sanki bana yetmedi. benim saçlarım biraz inatçı. acaba kaldırır mı maksimum sıcaklığı onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…