• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 saç Düzleştirici

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar Braun ES2 saç düzleştiricisi hakkında ne düşünüyorsunuz benim saçlarım kalın telli dalgalı düzleştiriciyle yapıyorum 1 saate geçmeden kabarıyor sanki hiç düzleştirmemişim gibi... Ben dümdüz yapan ve kabarmayı önlicek bişe istiyorum
Braun ES2 kullanan var mı varsa memnun mu sizce alsam mı almasam mı???

bence bu işte en iyisi braun gerçekten çok güzel yapıyo ve verdiğin paraya değiyo düşünme al derim ben yerimseniben

braun en iisi ancak benimki phılips param buna yetti cok da memenunum:D:D

bende alacağım ama kararsız kaldım es2 mi alsam es3 mü es2nin fiyatı 129 tl idi es140 civarı bilmiyorum hangisi acaba:utangac:

canım sana super bı haberım var ıstanbulda oturuyomuşşun 4 gun once bakırkoyde bı magzada es2 ındırımdeydı 98 tl gıbı bişeydı yanı 90 küsür yerını şoyle tarıf edıyım meydandan cık town centera dogru yuru soldan goruceksın;) centera gelmeden:)

arkadaşlar bende braun almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.es2 ile es3 arasındaki fark nedir.hangisini almalıyız.birde bu rowentanın tarar şakilde düzleştirenleri varya ondan kullanan varmı o daha kolaymış gibi geliyor ama sonuç ne...bilen varsa yardım etsin lütfen..
zemuszemus

Uzun bi süreden sonra karar verdim ve ES3 aldım canım çok memnunum şekil almaz saçlarımı yola getirdi düzleştirme dışında çok kolay bukleler de elde edebiliyorum alacaksan hiç düşünme derim verdiğin paraya değiyor sadece şunu söyliyim saça zarar vermiyo diye bişey yok mesela benim saçlarımda kırıklar oluştu ama tabi ben hergün kullandım :ecrin_bebek: haftada 2 kez kullanırsan ve bakımını yaparsan fazla yıpranma olucağını düşünmüyorum

ben es2 kullanıorum memnunum üründen saçlarım çok kabarırdı ama artık uzun süre düz kulllanabiliorum

Back