• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun es2 alanlarr ???

ilknur905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
22
0
36
Bursa
kızlar braun es2 almayı düşünüyorum hem fiyatlar hemde özellikleri hakkında bilgi verirmisiniz ? fiyat konusunda çok farklı rakamlar duyuyorum yeni almış olanlar varsa nerden kaça aldınız acaba ??

Fıyatı 100 dolaylarındadır da ben şunu söyliyim. Es2 gayet güzel düzleştiriyor saçı ama bukle de yapmak istiyorsan plakası ince gelebilir onu aklında bulundur. En güzeli gidip deneyerek almak. Her saça her marka uymuyor ne yazık ki.

Fıyatı 100 dolaylarındadır da ben şunu söyliyim. Es2 gayet güzel düzleştiriyor saçı ama bukle de yapmak istiyorsan plakası ince gelebilir onu aklında bulundur. En güzeli gidip deneyerek almak. Her saça her marka uymuyor ne yazık ki.

sagol cnm dün biraz dolaştım avm lerde 170 tl civarında ama es3 kampanyadaymış 115 tl ye düşmüş onu alıcam es2 ile tüm özeellikleri aynı ek özellik renk koruma büyük ihtimal onu alıcam

2 yıla yakındır kullanıyorum ılk cıktıqında almıstım 180 flndı fıyatıcok da memnunum sacı dıer duzlstrıcıler gıbı yprtmıyor(: tvsye edrım smdı masasıyla sac kurtma mknesını alcm ıyonlu olnını braun da n sasmayın derım :46:

2 yıla yakındır kullanıyorum ılk cıktıqında almıstım 180 flndı fıyatıcok da memnunum sacı dıer duzlstrıcıler gıbı yprtmıyor(: tvsye edrım smdı masasıyla sac kurtma mknesını alcm ıyonlu olnını braun da n sasmayın derım :46:

bnde dün aldım cnm gerçekten harika bi düzleştirici :)

Back