braun blender

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
kızlar yeni yeni başladım alış verişe. evm isterde çekim var harcasam iyi olur die düşündüm. nil e sordum o bana söyledi ama maili kaybettim
aşağıda ekliyeceklerimden hangisi almamı tavsiye edersiniz. sorularıma cvb verip yardımı olursanız sevinirim

bunda parçalar tam sanki. ama hızı yavaş azcık

bunda çırpısı baş yok. bunu alırsam bide miksermi almam lazım

en kullanışlı bu gözüküyor sanırım arkadaki büyük kap ne bilen varmı

kuçük olan harcalar fındık vb kırmak için sanırım.
bu konu hakkında başka bildikleriniz varsa eklerseniz sevinirim:

korkazın setini kullanan varmı

Son düzenleme:
Bende blender alacağım o yüzden bakmıştım biraz.Sondakinda arkada gördüğün kap buz kırıcı Milkshake felan yapılıyormuş.Aslında 1. cisi de güzel.Aralarında tek fark o buz kırıcının olması.2.sinin ise görünüşü çok güzel ama çırpıcısının olmaması kötü.Onu alırsan çırpıcıyı ayrı alman gerekecek.Ben belki de Philips alırım bilmiyorum

merhaba

böyle büyük şey almadım ben canım.

1 tane el blender
1 tane de parçalayıcım var ikisi de arçelik ikisinden de fazlası ile memnunum.
Mikser çok işime yaramıyor sonuçta 3 kg undan tatlı falan yapmıyorum bunları almak güzel ama koyacak yer lazım

böyle alacaksan da en sondakini al ki almışken tam olsun

Son düzenleme:
en son olan daha mantıklı sanki hepsicisi var
bana öyle gözüktü:S

ben eşylarımı siyah almayı düşünüyodum ama renk uymuyo. okadar sorun değil tezgahn üstünde olmayacak zaten.
napsam bilemedim.

hepsi bi takımda olsun rahat olsun tek tek uğraşmim dedim

bişey daha sorcam cahilliğime verin. uzun olan çorba vb karıştırmak için dımı. bizim evdekine benzemiyoda:S

aslıdan bu tam istediğim gibi.. parçalarda siyah. fiyatıda iyi. çekimi kullancam kargoda bedava. 130 gelcek bana..

korkmaz kullanan varmıki

bizim evde simbo var.. annem 3yıldırda kullanıyo. bişeyde olmadı

berfincim ben de bu ara blender lara bakıyorum....

Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti

bunu magazadaki kadın tavsiye etti... hamur bile yoguyormus, bir buyuk bir de kuck kabı var cok yer kaplamasın dersen kucuk olanını kullanabiliyorsun...

benim cok hosuma gitti, fiyatları cok değişken ama 190 larla baslıyor nette magazada 350 lere kadar cıkıyor....

Son düzenleme:

bende de mr 570 var ama çırpıcısı çok yumuşak,bu yüzden bir tane ayrı mikserde aldım ki genelde blender setlerinin çırpıcıları çok yumuşak ve işlevsiz oluyormuş

bende de mr 570 var ama çırpıcısı çok yumuşak,bu yüzden bir tane ayrı mikserde aldım ki genelde blender setlerinin çırpıcıları çok yumuşak ve işlevsiz oluyormuş

gerçekten miii valla bunu almak istememinin nedenlerinden biri de ayrıyetten mikser almak istememekti aslında...

bir de sarjlı modeli var ona mı baksam diye dusundum su an madem öle :26:

bi kaç yerde daha okudum herkes mikserin yumuşak oldugundan ve pek işlem görmediğini söylüyor.
ayrı almak dha mantıklı sanırım.. yada takım alcan. artık evlenince sorun çıkarsa +mikser alınır..
ALLAH nasip ederse çalışıyo olcam zaten. mikserede fazla ihtiyacım olmaycagını düşünüyorum

korkmazı begendim. onu alırım herhalde 700W siyahta robot blender mikser:S

cm bence 3. kullanışı gözüküyo hepsi bi arada bence 3. seçmelisin

cnm sende o zaman miksersiz olaanı al mikseride ayrı al

berfin benmkisi 3.sü cnm braun mr 6550 hc bc..bunların gün getikçe yenileri çıkıo yani anlıcan markasına hızına modeline yetişemessn..al benmkinden bak hepsini de yapıo..küçük haznede soğanları çekersn büyüğünde daha büyük ölçekte ister çırpma ister doğrama yaparsn..zaten metal aparatıyla kıyma ve milkshke bile yapabilio daha ne olsn:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…