- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
bana öyle gözüktü:Sen son olan daha mantıklı sanki hepsicisi var
ben eşylarımı siyah almayı düşünüyodum ama renk uymuyo. okadar sorun değil tezgahn üstünde olmayacak zaten.Bende blender alacağım o yüzden bakmıştım biraz.Sondakinda arkada gördüğün kap buz kırıcı Milkshake felan yapılıyormuş.Aslında 1. cisi de güzel.Aralarında tek fark o buz kırıcının olması.2.sinin ise görünüşü çok güzel ama çırpıcısının olmaması kötü.Onu alırsan çırpıcıyı ayrı alman gerekecek.Ben belki de Philips alırım bilmiyorum
hepsi bi takımda olsun rahat olsun tek tek uğraşmim dedimmerhaba
böyle büyük şey almadım ben canım.
1 tane el blender
1 tane de parçalayıcım var ikisi de arçelik ikisinden de fazlası ile memnunum.
Mikser çok işime yaramıyor sonuçta 3 kg undan tatlı falan yapmıyorumbunları almak güzel ama koyacak yer lazım
böyle alacaksan da en sondakini al ki almışken tam olsun
berfincim ben de bu ara blender lara bakıyorum....
Eki Görüntüle 337512
Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti
bunu magazadaki kadın tavsiye etti... hamur bile yoguyormus, bir buyuk bir de kuck kabı var cok yer kaplamasın dersen kucuk olanını kullanabiliyorsun...
benim cok hosuma gitti, fiyatları cok değişken ama 190 larla baslıyor nette magazada 350 lere kadar cıkıyor....
bende de mr 570 var ama çırpıcısı çok yumuşak,bu yüzden bir tane ayrı mikserde aldım ki genelde blender setlerinin çırpıcıları çok yumuşak ve işlevsiz oluyormuş
bi kaç yerde daha okudum herkes mikserin yumuşak oldugundan ve pek işlem görmediğini söylüyor.
ayrı almak dha mantıklı sanırım.. yada takım alcan. artık evlenince sorun çıkarsa +mikser alınır..
ALLAH nasip ederse çalışıyo olcam zaten. mikserede fazla ihtiyacım olmaycagını düşünüyorum
korkmazı begendim. onu alırım herhalde 700W siyahta robot blender mikser:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?