Braun 7781 Silk-Epil XPressive Epilatr kzlar harika yeni aldm ok memnun kaldm

google dan markayı girip en ucuz yazarsanız sırayla en düşkten yükseye fiyatlar çıkar bende arştırıyorum fakat 7681 braun un kendi sitesinde yıok acaba çakmamı ya... iyimi arkadaşlar lütfen yardım edin daha önce phılıps kullanıyodum ve bozuldu şu an acil ihtiyacım var ne yapıcan-m bilmiyorum acaba iyi olurmu 7681... 7781 kendi sitesinse var ama o biraz daha pahalı offf

bende kullanıyorum
diğerlerine göre tek farkı kablosz kullanım suda kullanmayı denemedim
ama aynı markanın eski modelerinden bi farkı yok bence

cımbızları metal mi saten mi satense hemen almaayı düşünüyorum. malum metalin çoğaltma etkisinden korkuyorum

teknosada 289-tl imiş arkadaşım diğerlerinde de 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

arkadaşlar bende dün braun silkepil 7 aldım su altında çalışandan 1 saate tam şarz oluyo ve 45 dk ka şarzlı kullanabiliyorsunuz tüyleri içerde tutuyo bu açıdan iyi bence bıçak kapağını çıkarıp temizliyorsunuz tavsiye ederim ben evkurdan 239 tlye aldım

ya 7681 gayet var sitede: Silk-épil 7 epilatör modelleri - Braun

asıl 7781 yok ya nedir bu 7781 merak ettim.şurda 7871 var ondan mı bahsediyosunuz, yanlış mı yazdınız acaba? Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör modelleri - Braun

Ewet bende çözemedim.Bende aldım 7681 ,,,,7781 dediklerine netten baktım özellik ve görüntü olarak benimkiyle birebir aynı.Ama braunun sitesinde 7781 yok.Birde 7681 in beyaz-gri be beyaz-mavi olanı var.Bana beyaz gri geldi.Baktım made in germany yazıyo.Sitesindede braunun beyaz gri. Biri 2011 diğeri 2012 falanmı acaba???bilemedimmm

ben de geçen gün 7681 aldım 200 liraya. şu an 7781 midir tam emin değilim ama benim aldığımın bir üst modelinden başka yeni ürün yok zaten. son çıkan o yani , onun da jilet bıçağı var cımbızlarıyla aldıktan sonra güya pürüzsüzleştirmek için jilet bıçağıyla üstünden geçiyor. o yüzden almak istemedim güçlendirmesin diye. kendi aldığımdan gayet memnunum , çok uğraştırmıyor. Fakat şarj olurken kullanamıyorsunuz.özelliklerinde yazdığı gibi 1 saatte şarj oluyor yarım saat gidiyor. ve şarjı azalırken gücü azalmıyor. gayet kullanışlı. ışığı sayesinde görebiliyorsunuz kısa kalanları. ve gerçekten çok kışa olanları bile alıyor. koltuk altı ve bikini bölgesi için daraltma başlığı var , böylece etinizi sıkıştırmazsınız. ben daha onları denemedim sadece bacaklarımı aldım ve gayet memnun kaldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…