• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun 7781 Silk-Epil XPressive Epilatr kzlar harika yeni aldm ok memnun kaldm

ceylan83

boncuk gözlümmmmmm:))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
5.324
12
156
Diğer
* Şarjlı
* Su geçirmez gövde
* Su altında kullanabilme
* Islak kuru kullanabilme
* Seyahat çanta hediyeli
* 40 cımbızlı epilasyon başlığı
* Jilet başlığı
* Koltuk altı epilasyon aparatı
* Yüz epilasyon aparatı
* Hızlı epilasyon aparatı
* 5 Yıl Garanti

özellikleri harika geçenlerde reklamlarda gördüm ve hemen aynı gün aldım şarjlı olması ve su altında kullanım imkanının olması ayrı bir avantaj benimki zaten iyice eskimişti değiştirme vakti gelmişti

benim gibi değiştirmek isteyen olursa tavsiye ederim

1 saatte şarj oluyo ve 40 dk kullanım sağlıyo kablolara son banyo da da kullanabiliyosunuz:)) banyoda kullandığınızda kıl kökleri ılık suda gevşeyerek alınmasını daha acısız hale getiriyor ve epilasyonun daha rahat olmasını sağlıyor tüy kaldırma özelliği de suda kullanımı kolaylaştırıyor ayrıca aydınlatma sistemi sayesinde en ince tüyleri bile görebiliyosunuz
reklamına bayılıp aldım görmeden ama çok çok menun kaldım kızlar

Son düzenleme:
var canım masaj başlığı da var ışığı da var burda yazan özellileri tüm özellikleri değil tabi 5 farklı başlığı var

merak edenler google a braun 7781 yazarlarsa orda yeni braun silk epil in çıkıyo orda videolar da var izleyebilirsiniz

cnm meraba bende braun 7781 almak istiorumda.özellikleri banada çok güzel geldi.ölü deriyi alan özelliği de var mı cnm bunun?batık kalmasın sonra.

ya arkadaşlar bilen birisi cvp versin lütfen bu makine sadece şarjlı mı kullanılıo?hem kablolu hem kablosuz kullanılabilio mu???

kızlar makineyi sadecer şarjlı kullanabiliyosunuz ve şarjı 1 saatte doluyo 40 dakşika kadar kullanaılabiliyo

ben indirimli fiyata 12 taksit 310 liraya aldım

ölü deriyi almay özelliği varmı bilmiyorum yalnız sanki tüylerim daha geç ve daha seyrek çıkmaya başladı bu makineyle

kızlar makineyi sadecer şarjlı kullanabiliyosunuz ve şarjı 1 saatte doluyo 40 dakşika kadar kullanaılabiliyo

ben indirimli fiyata 12 taksit 310 liraya aldım

ölü deriyi almay özelliği varmı bilmiyorum yalnız sanki tüylerim daha geç ve daha seyrek çıkmaya başladı bu makineyle

Canım aynı makinenin bir alt modeli bendede var ama sadece şarjlı değil elektrik prizine takılı ikende kullanılabiliyor bunun sadece şarj ile çalışması çok saçma :( ıyi bir makine ama tek sorun o ki ben alalı 1 sene yeni oldu ve bozulmaya başladı sanki zorla çalışıyor gibi servise götürdüm bakalım ne diyecekler...bundan önceki braunum hala taş gibidir halbuki :(

Son düzenleme:
allah allah üretimden kaynaklanan bi hata olmasın seninki

yada düşürdün çarptın falan ondan mı oldu ki

dün baktım teknosada 339 ytl.ama plates topu hediyesiyle.
bu ürünü kullanan arkadaşım peki şarjlı kullanımdan menmun musun 40 dk boyunca aynı performansla mı çalışıyor.yoksa belirli bir zaman sonra zorla çalışıyomuş gibi mi oluyor.

canım ben sarjından çok memnunum performansta bi düşüş olmadı henüz aldığımdan beri 3 kez kullandım ortalama yarım saat kadar henüz bitmedi şarjı performanstada bi azalma yok henüzz

peki 289 ile kıyaslanınca 339 çok değil mi.teknosada şu an bu fiyata satılıyo biraz beklesem mi acaba.

Bende merak ettim ama ben yeni aldım menunumda başka marka olduğundan ismini yamıycam hayırlı olsun

Back