* Şarjlı
* Su geçirmez gövde
* Su altında kullanabilme
* Islak kuru kullanabilme
* Seyahat çanta hediyeli
* 40 cımbızlı epilasyon başlığı
* Jilet başlığı
* Koltuk altı epilasyon aparatı
* Yüz epilasyon aparatı
* Hızlı epilasyon aparatı
* 5 Yıl Garanti
özellikleri harika geçenlerde reklamlarda gördüm ve hemen aynı gün aldım şarjlı olması ve su altında kullanım imkanının olması ayrı bir avantaj benimki zaten iyice eskimişti değiştirme vakti gelmişti
benim gibi değiştirmek isteyen olursa tavsiye ederim
1 saatte şarj oluyo ve 40 dk kullanım sağlıyo kablolara son banyo da da kullanabiliyosunuz:)) banyoda kullandığınızda kıl kökleri ılık suda gevşeyerek alınmasını daha acısız hale getiriyor ve epilasyonun daha rahat olmasını sağlıyor tüy kaldırma özelliği de suda kullanımı kolaylaştırıyor ayrıca aydınlatma sistemi sayesinde en ince tüyleri bile görebiliyosunuz
reklamına bayılıp aldım görmeden ama çok çok menun kaldım kızlar
* Su geçirmez gövde
* Su altında kullanabilme
* Islak kuru kullanabilme
* Seyahat çanta hediyeli
* 40 cımbızlı epilasyon başlığı
* Jilet başlığı
* Koltuk altı epilasyon aparatı
* Yüz epilasyon aparatı
* Hızlı epilasyon aparatı
* 5 Yıl Garanti
özellikleri harika geçenlerde reklamlarda gördüm ve hemen aynı gün aldım şarjlı olması ve su altında kullanım imkanının olması ayrı bir avantaj benimki zaten iyice eskimişti değiştirme vakti gelmişti
benim gibi değiştirmek isteyen olursa tavsiye ederim
1 saatte şarj oluyo ve 40 dk kullanım sağlıyo kablolara son banyo da da kullanabiliyosunuz:)) banyoda kullandığınızda kıl kökleri ılık suda gevşeyerek alınmasını daha acısız hale getiriyor ve epilasyonun daha rahat olmasını sağlıyor tüy kaldırma özelliği de suda kullanımı kolaylaştırıyor ayrıca aydınlatma sistemi sayesinde en ince tüyleri bile görebiliyosunuz
reklamına bayılıp aldım görmeden ama çok çok menun kaldım kızlar
Son düzenleme: