• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braketine yay takılan var mı? (resimli)

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
doktor bugün alt braketime yay taktı. çok tuhaf görünüyor. bakalım basıma daha neler gelecek??
gülsem mi ağlasam mı bilemedim... yayım var, oku olan??:27:
2r62vyx.jpg

Son düzenleme:
doktor bugün alt braketime yay taktı. çok tuhaf görünüyor. bakalım basıma daha neler gelecek??
gülsem mi ağlasam mı bilemedim... yayım var, oku olan??:27:
2r62vyx.jpg
ayy yok yok, kesin bu günlerde bende bişey var..
allah allah diyorum, bekaretime yay taktı ne demek acaba, bi de resimliymiş töbe bismillah...:53: dişleri görünce dumur oldum...:40:
cnm hiç de tuhaf gözükmüyor.. zamanla alışırsın.. hem sonunu düşün, herşey daha güzel olcak :)

ayy yok yok, kesin bu günlerde bende bişey var..
allah allah diyorum, bekaretime yay taktı ne demek acaba, bi de resimliymiş töbe bismillah...:53: dişleri görünce dumur oldum...:40:
cnm hiç de tuhaf gözükmüyor.. zamanla alışırsın.. hem sonunu düşün, herşey daha güzel olcak :)

valla bende aynı şekilde okudum.dişlerde değil de bizde var galiba bir sorun :27:

Ohoo bana o yaylardan dosemislerdi:1: hatta birtek yay olsa iyi turlu turlu seyler taktim tedavim 5 yilda bitti simdi rahatim cok sukur darisi basina :)

Cnm tel tedavisi gorurken bana da yay takmisti dr. Normal yani.

bekaret dediğinizi daha yeni fark ettim:1::52: bi de resimli olunca cok komik olmuş gerçekten :)))))))))))

Selam canim, bende 2.5 sene ortodonti tedavisi gordum bana da yay takilmisti.Ozellikle geceleri takmam soylenmisti.Normal yani :)

ilk kez duyuyorum insan yaşamadan bilemiyor Allah yardımcın olsun canım şifalar

Konuya fesat dusuncelerle gelmistim oysaki :)

canım dişimin biri çok geride. onun iki yanındaki dişi açıp yer yapmaya çalışıyor. kanımca açılırken tel kopmasın diye yaylısından taktı:1:

Back