İlköğretim Yorum ve Soruları BRAINFIT EĞİTİM PROGRAMI

DuruPunky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
168
47
46
Merhaba ,
Bu sene 2. sınıfa geçen kızıma öğretmenimizin yönlendirmesi ve benim gözlemlerin sonucu ihtiyacı doğrultusunda bazı testler yapıldı.Sonucunda ise kızımın dürtüsel (tam hiperaktif olmayan ama benzeri bir durum) olduğu ve tedavi gerektiren boyutta bir dikkat eksikliği olduğu fark edildi.Testi güvenilir olması adına iki ayrı kurumda yaptırdım ve sonuç aynı.
Doktor ilaç vermek istedi.Fakat ilaç güçlü olduğundan ve kızım normalin altında minik yapılı olduğundan kardiyalogtan sağlam kalp raporu vs. istedi.Sonucunda durumunu anlattığım doktor ve eğitimci arkadaşlarım şiddetle İLACA HAYIR! dediler.Zira kızım 14,500 kg (iştahlı olduğu halde kilo alamayan bir yapısı var) ve ilacın baş yan etkilerinden biri iştah kesip zayıflamaya neden olması.Bir de bazı yoğun duygu durumlarında kalp ritmini hızlandıran bir ilaçmış ve ailede kalp rahatsızlığı geçirmiş bir ağabey var.Neticesinde ilaç fikrinden vazgeçtik.Kızımızın çok sabırsız olması , çok geveze olması , çok mızırtı ve zor bir çocuk olması ve olursa başarısız olmasını çok da önemsemedik.
Araştırmalarım sonucu bu gibi sorunları olan çocuklar için geliştirilmiş brainfit diye bir program keşfettim.İlaçsız , beyinde istenilen bölgeye yaptırılan cimnastikle sağlanan bir tür tedavi.4 ay sürüyormuş ve biz bu gün başladık.Başka ailelerden çok umutlandırıcı şeyler duydum.Kısa zamanda şöyle değişti , böyle faydasını gördük diye.Yine de içimde bir ses acaba mı diyor.Aranızda çocuğuna bu eğitim programını yaptıran ve faydasını gözlemleyen var mı ? Varsa ne zaman gözle görülür bir fark yaşadınız ? 4 ayın sonunda başka başka eğitim programları öneriyor musunuz ?

Benim bir arkadasim oglunu bu programa yolladi ve memnun kaldigini söyledi.Bende oglumu gondermek istedim ama fiyat bize fazla gelmisti.insallah güzel sonuclar alirsiniz ve bana göre ne yaparsak yapalim inanirsak sonuc istedigimiz gibi oluyor.Siz inancinizi yitirmeyin baslamissiniz sonucta.

Teşekkür ederim.Konuştuğum bir kaç kişi de çocuklarının çok faydasını gördüğünü söyledi. Araya bayram tatili girdi ama başlayalı 3 hafta oldu.Umutluyum.Kendisi de çok severek gidiyor.Evet bana da biraz pahalı geldi.Yaşadığım yerde 3.300 TL ama İstanbulda daha yüksek fiyatlar veriliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…