Brabantia Favourite 4'lü Tencere Seti.Kullananların yorumları lazım :))

Persophone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
5
0
36
Merhaba hanımlar;
Şu anda pek bir gündemde bu marka.Şöyle bir baktım baharatlığı,çöp kutusu,ekmekliği olsun bir çok forum kullanıcısı edinmiş, gayet de memnun.Hollanda menşeili.Normal sitelerde oldukça da pahalı.Ancak hepimizin bildiği günlük alışveriş sitelerinde(isim vermek yasak mı bilmiyorum, yeniyim forumda) oldukça uygun fiyatlarda kampanyalar denk gelebiliyor.Şu anda da öyle bir durum söz konusu.Neredeyse yarı fiyatına(249 tl).Sizlerden ricam kullanan var mı içinizde?Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Not:Fisshler ile bu marka arasında kararsızım.Yorumlarınız yardımcı olacak.Teşekkürler.

Arkadaşlar acil yanıt lazım.Kampanya sona ermek üzere.Forumdaki ilk msjım hüsrana uğratmayın yahuu:))

merhabalar benim ablam hollandada bana brabantianın servis takımlarını getirdi.kendide bu markayı kullanıyor.hollandanın en meşhur en pahalı markası bu.. bende hollanaya gittigimde bazı parçalarını aldım.buraya göre biraz daha düşük fiyatları o tencere takımı hangi sitede?bence inceleyim..yazdıgın fiyat bu marka için çok iyi brabantia markası için gönlün rahat olsun.ablamın malzelemeleri ilk günkü gibiydi.hayran kalmıştımm.

Çok teşekkür ederim ilginize.Şu anda markafoni'de satışta.Şef bıçağı ve doğrama bıçağını aldım.Methini duymuştum.Bir de ütü masaları var.Onlardan da edineceğim az sonra.Ancak tencerelerini bilemedim işte.13 saat sonra kampanyası bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…