• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bpa'sız göğüs pompası ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

flza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1
0
36
İstanbul
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum... Chicco'nun göğüs pompasını aldım, %0 bpa yazmıyordu, daha sonra farklı bi ürün buldum. "akış ayarlı göğüs pompası" diyo yine chicconun.bazı sitelerde bpa sız ifadesi var bazılarında yok.ama ürünlerin ürün kodları aynı.işin içinden çıkamadım.chicco ya ulaşabileceğim bi adres varmıdır bildiğiniz, distribütörüne veya genel merkeze? eğer akış ayarlı gerçekten bpa sız ise onunla değitireceğim yoksa geri vermeyi düşünüyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

canım chicco hakkında bilgim yok ama değşirsen bilgi olsun diye yazıyorum..eğer elektriksiz manuel alcaksan ben lansinoh kullandım hiç bir sorunda yaşamadım..%0 bpa ..ayrıca pompa değilde mandal tarznda olması daha kolay kullanım sağlıo tek elle sağabiliosun..

urunler ayni olsa bile farkli parti uretim olabilir,bu yuzden bazilari bra'li bazilari bpa'siz olabilir,icine sinmiyorsa degistir.

Back