Bozulmuş gebelik

Reyhan kuscu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
5
1
1
32
Mart ayında yavaş yükselen beta hcg sonucu tam 5 doktor gezdıkten sonra teshıs olarak bozulmuş gebelık dediler ve kürtaj dediler ve aldılar su an yine hamileyim fakat yine beta hah yavaş yükseliyor aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum yavaş yükselip normale dönen var mı yada bozulmuş gebelık tekrarlayan var mı yardımınıza ve morale çok ihtiyacım var

İlk gebelik öyle oldu diye ikincisine öyle olacak diye birşey yok canım,Allah tan hayırla ve sağlıkla ilerler inşallah,değerler düşük derken artışlar nasıl oluyor

İlk gebelik öyle oldu diye ikincisine öyle olacak diye birşey yok canım,Allah tan hayırla ve sağlıkla ilerler inşallah,değerler düşük derken artışlar nasıl oluyor
Kanda ölçüm yapılıyor 2 gün sonra tekrar yapıldığında önceki değerin 2 katı olması gerekiyor mesela ben yaptım 104 çıktı 3 gün sonra yaptım 196 çıktı en az 300 olmasıngerekırdı yanı hep düşük kalıyor

Anladım canım,sağlıklısı neyse o olur inşallah,sende üzme kendini bekle bakalım,benim ilk hamilelikte böyle oldu değerler artmadı düzgün bir şekilde,sağlıklı olmayanı vücut atar dediler,herşey ALlah tan,sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Evet sağlıklı olmuyır fakat vücutta atmıyor kürtaj oldum ve çok yıpratıcı bi süreç oldu inan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Evet sağlıklı olmuyır fakat vücutta atmıyor kürtaj oldum ve çok yıpratıcı bi süreç oldu inan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Merhaba canım forumda dolaşırken yazdıklarını okudum..
benim de beta yavaş ilerliyor o yüzden merak ettim.. şuan ki durumun nedir?

Merhaba canım forumda dolaşırken yazdıklarını okudum..
benim de beta yavaş ilerliyor o yüzden merak ettim.. şuan ki durumun nedir?
Ben de bunu merak ediyorum? Bozulmuş gebelikten şüphelenip sağlıkla devam eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…