Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sürtünmeden dolayı oldu çok korkuyorum bozulmuş mudur
Gerçekten mi? İçşne girmediBozulmuş
Gerçekten mi? İçşne girmedi
Gelen kan miktarından belki anlayabilirsiniz diye düşünüyordm kusura bakmayın cahilliğimGerçek değil tabi ki.Bunu burdan bu koyduğunuzla nasıl anlayalım.Sürtünmeye bağlı bir tahriş sonucuda olabilir.En iyi cevabı size bir jinekolog verecektir...
Gelen kan miktarından belki anlayabilirsiniz diye düşünüyordm kusura bakmayın cahilliğim
Daha neler yazılacak buraya cok merak ediyorum pes
19 yaşındayım ve ilk defa böyle birşey yaşadım haklısınız kusura bakmayınBu kadarınada pes...
İshal oluncada fotoğraf atın bari yaaa
Korkuyosanız yapmayın arkadaşlar , sürtünme diye bir ilişki çeşidi mi var hem. Ateş alırsınız maallah fizik kurallarına göre...
Sildim kusura bakmayınKanli carsafi da gorduk burda, daha neler gorecek bu kk daki gozler kim bilir
Bugün bekaret testi yapabilirmiyim pazar günü yapılır mı acildeAnladığım kadarı ile yaşı küçük ve korkmuş..
Haklısın bugün bekaret testi yapabilir miyim hastanenin acil bölümünde bilgin varmıKorkacağın haltı yemesen mi acaba
Acilde hiç zannetmiyorum , bekaret testi yapılsın... Adli vaka olmanız lazım bence acilde o testi yaptırmanız içinHaklısın bugün bekaret testi yapabilir miyim hastanenin acil bölümünde bilgin varmı
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerAcilde hiç zannetmiyorum , bekaret testi yapılsın... Adli vaka olmanız lazım bence acilde o testi yaptırmanız için