bozuk ürün mü verdim çocuğuma?

Amaki hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
455
395
Daha çabuk cevap alabilmek için buraya yazıyorum. Küçük bebeğim var ve uyku problemimiz olduğu için doktorumuzun tavsiyesi ile baybay damla aldık. 15 gündür kullanıyoruz etkili oldu bize fakat bugün tadına baktım hafif acımtırak gibi geldi hemen internetten araştırdım buzdolabınd saklanması lazımmış. İçeriğinde papatya melisa gibi bitkisel ürünler var acaba bozuldu mu dedim. Kızımda herhangi olumsuz bi etki yok fakat içime kurt düştü. Kullananlar varsa cevaplarsanız sevinirim. İçeriğinde papatya olduğu için mi tadı öyle yoksa Allah korusun bozuk ürün mü verdim çocuğuma?

Bu ürünü kullanmadım ama buzdolabında saklanması gereken ürünler bir gün bile dışarda kalsa malesef bozuluyor kullanan arkadaşlar daha doğru bilgi verir umarım

Kullanmadım ama dolapta saklanması gerekiyorsa vermeyin bebeğinize yenisini alın aklınızda kalmasın

Daha fazla kullanıp riske atmayın. Yenisini alın ve reçeteyi okuyup uygulayın.

Kullanmadım ama dolapta saklanması gerekiyorsa vermeyin bebeğinize yenisini alın aklınızda kalmasın
Yok bidaha vermem tabiki ama bu zamana kadar verdim işte. Normalde asla okumadan vs hiçbi ürün kullanmam ama bu bitkisel olduğu için bidw bebeğim küçük vaktim olmadı doktorumuzda güvenle kullanabilirsiniz deyince verdim öyle ilaç değil sonuçta diye ah kafam

Bebeğiniz çok küçük o yüzden daha dikkatli olmalısınız.
Evhamınızı ve çabuk cevap alma isteğinizi anlıyorum ama konunuzu uygun bölüme açmalısınız olmadı duvarınıza yazabilirsiniz. Kurallar belli kimseye ayrıcalık yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…