- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim goremedim.Aksam test yapmıştım koca bir tek cizgi şimdi sanki ikinci cizgi var .elim ayagima dolastiii
Not : idrarı fazla damlatmadim bu arada suyu az ictigim zaman rengi boyle oluyor
Heycandan yüklemeyi unutmusum şimdi ekledimResim goremedim.
Testler bazen ikinci cizgi cikarabiliyot.
Testi tekrarlayin. İlk on dkyi dikkate alin
3 damla su az ictigim de rengi koyu oluyor idrimin adetim 20 güne yakın gecikti zaten geçikiyor diye ihtimal vermiyordumKaç damla idrar damlattın canım?
3 damla su az ictigim de rengi koyu oluyor idrimin
Ya cildiricam suan esim varskosel ameliyatı olalı 3ay oldu hic ihtimal veremiyorum hala :)))Evet cizgi var ama guven olmuyor bazen test cizgisi de sonradan cikabiliyor
. dedigim gibi cok merak ediyosaniz bi kan testi de yaptirabilirsiniz. Rabbim gonlunuze gore versin
3 damla su az ictigim de rengi koyu oluyor idrimin adetim 20 güne yakın gecikti zaten geçikiyor diye ihtimal vermiyordum
Varda heycandan çok afedersin idrarim gelmiyirTestin varsa tekrarla canım bende görüyorum çizgiyi
Yok kan vermedim işin tuhaf i hiç belirtim yok20gün gecikme için çok silik canım ayrıca hemen çıkması gerekirdi çizginin. Kan verdin mi
Varda heycandan çok afedersin idrarim gelmiyir
Aynen sabah yapacağım daha net olurYok zaten şimdi yapma. Yarın sabah idrarıyla yaparsın canım.
İnşallah hayırlısı ile vardirBenim hamileliğim adetim 30 gün geçtikten sonra olmuştu belli olmaz yani sabah tekrar et bence
Arkadaşlar tekrar sabah test yaptım t çizgisi hemen belli oldu ve saniyeler içinde kayboldu net bakınca hafif bir çizgi var renksiz oda testin çizgisi galiba ve ben hala adet olmadım
Sinirlenip attım canım kismette olmayınca olmuyormuş onu anladımResmi yükle bakalım canım