Bozuk kese

gunes1164

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
13
0
Merhaba arkadaşlar 9 Nisan son adet tarihim. Beta hcg baktırdım hamileyim bir sıkıntı yoktu 20 mayısta bir doktora gittim keseyi göremeyip beni alttan muayene etti ve canım baya yandı 21 mayısta kanamam oldu ama daha çok kahverengi leke akıntı tarzındaydı kırmızı bir kan yoktu. Kanamadan hemen sonra hamileliğimi ilk öğrendiğim doktora gittim keseyi gördü 5+5 günlük dedi yanında bir kanama alanı var on gün yat Protestan kullan dedi bende bir hafta boyunca hep yattım. Bugün son adete göre 7 haftalık olmam gerekliydi bende özel bir hastahaneye gittim bana uzun yassı bir kese gösterdi ve kesen bozuk bu %99 sağlıksız bir gebelik kürtaj olman gerekiyor normalde kendi düşerdi ama Protestan kullandığın için düşmemiştir dedi ve ben geçen hafta yuvarlak olan şey nasıl yassı bir şekil aldı içinde bebek varmı yokmu bilmiyorum hiçbir bilgi vermedi başına böyle bir durum gelen varmı? Yorum yapabilmeniz için gecen hafta ve bu haftanın ulstrason fotoğraflarını yükleyeceğim ama gecen haftaki devlet olduğu için biraz bulanık altını çizicem

Eklentiler

• 58712814-a309-4629-ad5a-1850a1b2c6fb.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 197
  • 17AAEBB0-BCCE-47C9-B9CE-6A6EF0D4863B.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 194
merhaba canım 5+4 te kanamayla hastaneye gitmiştim. bana da kesenin şekli bozuk ,düşük yapıyorsun dediler acilde. yatışımı yapmak istediler imza atıp çıktım yatmak istemediğime dair.şu an 11. haftadayım ve kesem düzeldi kanamam bitti çok şükür.

Canım bu sabah gittim yine ilk gittiğim doktora kesemi gösterdi şuan son adet tarihine göre 7+1 olmam lazım ama bana 6+2 duruyor şuan kesenin içinde bebek yok yatmaya devam et on gün sonra gel tekrar bir bakalım birde beta hcg ver bir bakalım dedi şuan kan verdim eve geldim bekliyorum ne olcak bilmiyorum

Eklentiler

• 7FB9B6F4-C37A-401B-8ECE-B0565DF2139E.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 171
çok geçmiş olsun canım umarım bebeği görürsün. sonuca göre yine haber verirsin.her şey gönlünce olur inşallah.

Merhaba benimde sat a göre 7+3. Beta değerlerim 2 ye katladı sorun yoktu. Kese oluştu herşey yolunda derken bu hafta kahverengi lekelenmeler meydana geldi. Perşembe günü doktora gittim lekelenmeler olur önemli değil ama geriden geliyorsunuz, kese büyümüş ama bebek hala görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi. İçime sinmeyince bugün başka doktora göründüm ve direk bu gebelik boş kesede benek yok sonlandırılması lazım, isterseniz 1 hafta daha bekleyelim ama %99 bebek oluşmayacak dedi. Hemen kürtaj için yapılması gerekenleri sıraladı. Düşmesini beklerseniz çok uzun sürer sancılı olur, gebeliği Anestezi ile sonlandıralım vakumlayalım dedi. Yorumlara bakıyorum bekleyen kişiler bebeği görüyor ve kalbi duyuyor bir kısmı da kürtaj oluyor. Ne yapıcam inanın bilmiyorum

Öncelikle hem hayırlı olsun hem de yaşadığınız durum için üzüldüğümü belirtmeliyim. Bu aşamada farklı bi kaç doktora daha görünün derim ben o 1hafta içinde. Şayet yine aynı şeyleri duyarsanız ona göre yol çizersiniz. Ama fazla zaman kaybetmeyin Zira kendimden biliyorum sağlıksız ilerlemez dediler 6doktor gezdim çare aradım umut bulmaya çalışmıştım ama ilk gittiğim doktorun söylediği her şey yine diğerleri tarafından söylenip onaylanmış gibiydi. Siz gönlünüzü ferah tutmaya çalışın ama benim fikrim başka doktora da bi görünün

Merhaba sonuç ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…