Merhaba arkadaşlar 9 Nisan son adet tarihim. Beta hcg baktırdım hamileyim bir sıkıntı yoktu 20 mayısta bir doktora gittim keseyi göremeyip beni alttan muayene etti ve canım baya yandı 21 mayısta kanamam oldu ama daha çok kahverengi leke akıntı tarzındaydı kırmızı bir kan yoktu. Kanamadan hemen sonra hamileliğimi ilk öğrendiğim doktora gittim keseyi gördü 5+5 günlük dedi yanında bir kanama alanı var on gün yat Protestan kullan dedi bende bir hafta boyunca hep yattım. Bugün son adete göre 7 haftalık olmam gerekliydi bende özel bir hastahaneye gittim bana uzun yassı bir kese gösterdi ve kesen bozuk bu %99 sağlıksız bir gebelik kürtaj olman gerekiyor normalde kendi düşerdi ama Protestan kullandığın için düşmemiştir dedi ve ben geçen hafta yuvarlak olan şey nasıl yassı bir şekil aldı içinde bebek varmı yokmu bilmiyorum hiçbir bilgi vermedi başına böyle bir durum gelen varmı? Yorum yapabilmeniz için gecen hafta ve bu haftanın ulstrason fotoğraflarını yükleyeceğim ama gecen haftaki devlet olduğu için biraz bulanık altını çizicem