alıntılar karışmış, bunu soran ben değildim ama yinede cevap vereyim bende en az c veya hatta d cup istiyorum.. aslında cup mup meselası değilde baktığın zaman vücutla uyumlu bir göğüs istiyorum. seninde 400cc fotoğraflarını bekliyoruz artık
Haha ayyy ben bana gelen bildirime gore cevaplayip gonderiyordum pardon canim!Ahh bir ciksa su torbalar, bandajlar ve sutyen hemen cekip koycam da pazartesi insallah
aman karışıp dursun o boşver farketmezheyecanla bekliyoruzzz ağrı sızı durumun nasıl? sen iyi ol da, fotoğrafları nasıl olsa görürüz
Agri kesici, kas gevsetici ve antibiyotik verdi doktor, kullaniyorum duzenli pek agrim yok cok sukur. ilk ameliyata gore bu coook cok iyi gecti :87: 400cc Allergan Inspira TRX (N-TRX-400) TruForm 1 (responsive) takildi bana.
iyi ya çok sevindim. 2. ameliyatın kas zarı üstü yapıldı di mi?
Hayir yine kas altina konuldu yer hazir daha kolay olur diye ve meme dokum olmadigi icin. Fakat doktorum kaslarimi daha yukari seviyeden rahatlattigini soyledi.
3.-4. gününde daha çok ağrım yok deyince kas üstü diye düşünmüştüm, maşallah o zaman sana nazar değmesin
ben kas zarı altı olucam nasip olursa
Sagol canimikinci ameliyatim diye cok agrim olmadi zannedersem, eski implant cikartilip buyugu konulunca cok agrimiyor sanirsam :) insallah nasip olur ve taktirirsin mukemmel bir duygu, cektigin aciya kesinlikle degiyor ama cok iyi arastir ve doktoruna sakin dogal olsun belli olmasin silikon oldugu deme. Cok kucuk koyuyor doktorlar yoksa. Vucuduma olabilecek en iri gogusleri istiyorum de inanki pisman olmazsin ve mutlaka birkac fotograf goster doktoruna. Istedigin ve istemedigin boyutlari
olabilir gerçi o da doğru. ağustos sonu en geç eylülde düşünüyorum nasip olursa. ölçü konusunda kafam hala net değil. doktor bana orta profil 300 cc sende doğal olur dedi. kas zarı altı bir de. ordan da bi 50 cc karım olur sanıyorum.
göğüs çevrem şuan 85 cm. göğüs altım 75.
300 cc beni bi 10 cm büyütür mü dersin ? genelde ben sordum 300 cc yaklasık bi 10 cm büyütüyorda
Eğer kas zarı ya da kas altına koyulacaksa zaten doğal duracak merak etme. Anladığım kadarıyla meme dokunda var buda harika. Kilo alıp vermeyi düşünerek karar ver boyutuna bence yuvarlak silikon iste orta profil yerine de yüksek iste (benimki ekstra yüksek). Ameliyatın Ağustos sonu ise iyi benim yeni halimin fotoları ulaşır sana onlara da bakarak karar verirsin. Benim 275cc ile olan halini gördün, çok minik ve ayrıklardıbebek emzirdikten sonra da doku kaybı yaşanabiliyor bunu da göz önünde bulundur birazcık büyük koydur. Büyük oldu diye üzülen hiç yok :)
kesin yuvarlak olacak o garanti de. gerçi orta üzeri profil bana doktorun önerdiği. arada 1 cm fark var high profille dedi.
bende çok ufak olsun istemiyorum. şuan 75b sutyen takıyorum. 75c beni çok tatmin etmez gibi geliyor, gözüm daha büyükte. ameliyat oluyorum sadece 1 beden için mi?
senin fotolara bakıcam bakalım, bekliyorum
1 beden icin degmez. Ve goguslerin ayrikmis benimkiler gibi yani yine gozune ufak gorunecekler. Tatmin etmeyecektir C seni :) tamam canim iyilesir iyilesmez yukleyecegim. ( insallah D olurum)
Arkadaslar boyum 1.77 kilo 53 gogus dokum cok az cc ler hakkinda bilgim yok doktorlarla konusacagim abartisiz vucuduma yakisan dolgun gogusler istiyorum sizce cc olarak hangi rakamlari dusunmeliyim? Fikirleriniz cok onemli lutfen yorum yapin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?